Begrænset tilgængelighed som følge af høj efterspørgsel. Se venligst vores side med lager information for at finde flere oplysninger.

Kanin madskål


Madskåle er ekstremt nyttigt udstyr til dit kæledyrs hjem. De forhindrer, at kaninernes tørfoder og frisk mad bliver spredt over hele bunden, og de gør det markant lettere at forhindre, at dine kæledyr bliver syge af dårlig mad. Hvis du lægger mad ud i deres indhegning i stedet for at lægge den i skåle, er det lidt sværere at fjerne, før det bliver dårligt, og meget af det kan gå til spilde.


En anden fordel ved skåle er, at det gør rengøringen lidt lettere. Selvom spredning af mad rundt om i gården kan være en sjov afledning for dine kæledyr, er det bedst at kun gøre dette en gang imellem, da det øger sandsynligheden for, at små stykker mad bliver overset, når det kommer til rengøringen. Dette øger sandsynligheden for at tiltrække uønskede gæster! Rotter og mus elsker begge at spise kaninmad, især gammel mad som du måske ikke er klar over har ligget i et stykke tid.


Alle Eglu-enheder leveres med gratis tilbehør, inklusive disse skåle

De bedste madskåle til kaniner er dem, der er lidt tunge i det, så din kanin ikke konstant vælter dem. Metalskåle eller lave keramikskåle er de bedste, da disse er vanskelige at flytte. Plastikskåle er måske lidt billigere, men de tungere skåle vil sandsynligvis spare dig meget tid og mange kræfter.

Kommentarer

Der findes endnu ingen kommentarer