Begrænset tilgængelighed som følge af høj efterspørgsel. Se venligst vores side med lager information for at finde flere oplysninger.

Foderdispensere og høhække til kaniner


Selv om kaniner har brug for frisk mad og ubegrænsede mængder hø hver dag, kan deres behov for tørfoder imødekommes af en tidsindstillet dispenser. Disse er måske lidt store for de fleste kaninbure, men indendørskaniner kan muligvis bruge dem.


Vi anbefaler kraftigt at lægge din kanins hø i en høhæk. Selvom dette måske lyder kompliceret, tager det i virkeligheden ofte simpelthen formen af et lille stativ, der sidder i din kanins bur, et stativ som du kan blive ved med at fylde med masser af velsmagende hø. Høhækken sørger for at det hø, dine kaniner spiser, er fint og rent - det forhindrer dem i at spise deres strøelse, hvilket ikke bare er det, de bruger for at holde varmen, men som også kunne have været brugt som kanintoilet! At sætte hø i en høhæk sikrer, at det holdes rent.

Det er ofte nyttigt at opbevare dine kanins hø i en særlig høhæk

Høhække er især nyttige, hvis du vil bruge særlige typer hø, f.eks. ernæringsberiget hø. Ved at komme dette hø i høhækken sikrer du, at det holdes adskilt fra bundmaterialet, så du nemt kan omgå det, når du skal muge ud, og det sikrer samtidig at dine kaniner ikke får det snavset til.

Kommentarer

Der findes endnu ingen kommentarer