Begrænset tilgængelighed som følge af høj efterspørgsel. Se venligst vores side med lager information for at finde flere oplysninger.

Hvordan kaninsikrer man ledninger


Hvis du har kaniner, der går frit i dit hus, bliver du nødt til at tage nogle forholdsregler, da en gennemgnavet ledning kan være farlig for jer alle. Et ubeskyttet kabel har ikke kun kapacitet til at give din kanin stød, men det har også den ekstra fare for at kunne starte en brand.

Sørg for at kaninsikre alle ledninger indenfor rækkevidde

Kaniner tygger. Meget. Det er ikke altid, fordi de synes at tingene er specielt velsmagende - det skyldes ofte et umætteligt behov for at nedslibe de hurtigt voksende tænder. Heldigvis har nogen opfundet en bred vifte af kaninisoleringsudstyr, som du kan beskytte dit hus med. Du kan købe specialdesignede ledningsbeskyttere fra en række dyrehandler og hjemmesider.


Hvis du vælger at anskaffe dig et sæt af disse, er det virkelig vigtigt, at du køber dem, der er designet til kaniner snarere end generelle ledningsbeskyttere. Dette skyldes, at de kaninvenlige beskyttere er lavet af materialer, der ikke skader din kanin, mens standard ledningsbeskyttere kan indeholde skadelig plastik og kemikalier. Den eneste undtagelse fra denne regel er, hvis du er blevet anbefalet et specifikt mærke af din dyrlæge.

Kommentarer

Der findes endnu ingen kommentarer