Begrænset tilgængelighed som følge af høj efterspørgsel. Se venligst vores side med lager information for at finde flere oplysninger.

Kaninsikring af haven


Det er en vanskelig opgave at kaninsikre en hel have, men det kan lade sig gøre. Der er flere ting, du skal overveje - hvor stort et område vil du have dine kaniner til at gå på? Hvor meget er du villig til at ændre din eksisterende have? Hvilke planter har du, der kan være skadelige?


Ved at gøre haven sikker kan dine kaniner få et fantastisk stort område at gå på, men udvidelser til løbegårde er også et sikkert alternativ

Det er meget svært at opretholde en kaninsikker have. Der er ikke alene masser af forskellige planter, der kan være farlige, men der findes desuden et antal rovdyr, også i byhaver. Yderligere problemer inkluderer at forhindre dine kaniner i at grave sig ud og sørge for at haveudstyr, potter og strukturer ikke kan falde ned over dem. Du bliver nødt til at føre tilsyn med dine kaniner, når de er udendørs, og regelmæssigt kontrollere at grænsen af din have er sikker.


Af disse grunde er det ofte bedst at kaninsikre en udvalgt del af din have eller at investere i en separat løbegård ud over din bur-enhed.


Hvis du ønsker at kaninsikre et område, er disse blot nogle af de ting, du bør overveje:

  • Forebyg imod flugt: kaniner er fremragende flugtkunstnere - de kan grave, gnave og krølle sig igennem selv de mindste revner og sprækker. Du bliver nødt til at sætte noget hegn op og kontrollere det regelmæssigt for at sikre dig, at det er sikkert, og at der ikke bliver gravet tunneler.

  • Stop med at behandle planter - kaniner kan blive dræbt af pesticider, gødning, herbicider, fungicider, sneglepiller, rottegifte og andre havemidler.

  • Fjern farlige planter - hvis du er i tvivl om, hvorvidt det er sikkert for dine kaniner at spise en bestemt plante, er det bedst at fjerne den eller forhindre adgang til den.

  • Sørg for, at der ikke kan falde noget på dem, f.eks. tunge plantekrukker eller udstyr, der er monteret på hegn.

  • Hold rovdyr ude - ligesom du er nødt til at forhindre dit kæledyr i at komme ud, må du også forhindre rovdyr i at komme ind. Dette gælder katte og hunde om dagen, og ræve og grævlinger om natten. Det er bedst at holde kaniner i en stor, sikker løbegård (én der er rævesikret) samt at give dem mange skjulesteder inde i gården.

  • Lad ikke kaniner være ude i haven natten over, medmindre de er sikret inde i deres bur.

  • Brug ikke havemaskiner mens dine kaniner hopper rundt i haven


Separate løbegårde kan være en fantastisk tilføjelse til din kanins område og kan gøre det muligt for dine kaniner at nyde græsplænen i sikkerhed. Vi lagerfører en række forskellige former og størrelser, der passer til din have, eller du kan tilpasse din helt egen. Udendørs kaningårde findes i vores kaninbutik.


Hvis du gerne vil give dine kæledyr endnu mere plads end deres bur og løbegård i øjeblikket giver, er en anden mulighed at købe udvidelser til Eglu gården - besøg vores side med udvidelser til kaningården for at finde flere oplysninger.

Kommentarer

Der findes endnu ingen kommentarer