Begrænset tilgængelighed som følge af høj efterspørgsel. Se venligst vores side med lager information for at finde flere oplysninger.

Tyggelegesager til kaniner


Tyggelegesager til kaniner anbefales af adskillige dyrlæger. Som mange af deres fætre og kusiner i gnaverfamilien vil en kanins tænder vokse hele deres liv, lige fra de er babyer! I naturen vil en kanins tænder blive slidt ned gennem indtagelse af tusinder og tusinder af græsstrå. Selvom en kæledyrskanin spiser en masse hø, er det usandsynligt, at de tygger sig igennem nok mad til at holde deres tænder konstant under kontrol.


Disse ting er gode til at hjælpe dine kæledyr med at holde tænderne i en håndterbar længde

Hvis en kanins tænder vokser sig for lange, vil det ikke kun være meget ubehageligt, men kan endda forhindre dem i at kunne spise. Som du sikkert er klar over, er dette en meget farlig situation, og ejere bør altid tage skridt for at undgå, at dette sker. Der er et par forholdsregler, du kan tage. For det første skal du sørge for at give din kanin en ubegrænset forsyning af hø og sørge for, at den får en god, varieret kost. Dette vil give en masse grovfoder og give dem masser af næringsrige ting at sætte tænderne i. For det andet kan du købe noget tyggelegetøj og lade det være i dit kæledyrs bur. Dette giver dine kaniner en fremragende måde selv at kunne regulere længden på deres tænder.

Kommentarer

Der findes endnu ingen kommentarer