Begrænset tilgængelighed som følge af høj efterspørgsel. Se venligst vores side med lager information for at finde flere oplysninger.

Legetøjstunneler til kaniner


Kaniner er fra naturens side glade for tunneler - i naturen graver de for at etablere omfattende tunnelsystemer til sig selv og deres familier. Disse skabninger har et naturligt instinkt for at grave tunneler og føler sig ofte mest sikre, når de er sikkert samlet i en lille tunnel. Ud over at give nok hø, så de kan lave sådanne strukturer i deres bure, vælger mange ejere også at udstyre deres kanins løbegård med legetøjstunneler, som deres kaniner kan lege i.


Kaniner elsker at have noget over hovedet - det får dem til at føle sig beskyttet imod rovdyr

Den vigtigste ting at huske på, når du vælger en tunnel til dine kaniner, er at finde en, der er i den rigtige størrelse. Hvis du vælger en, der er lidt for lille, kan dit stakkels kæledyr komme til at sidde fast i den. Selvom kaniner kan klemme sig ind i meget små rum, har de endog deres grænser! Andre ting, man skal passe på, er bl.a. tunneler lavet af en slags træ, der let splintrer, og tunneler der er blevet behandlet med hvad som helst, der ikke er egnet til kaninforbrug, såsom lak.


Vi sælger en række sikre, sjove tunneler på vores hjemmeside, der er tilgængelige via vores kaninbutik.

Kommentarer

Der findes endnu ingen kommentarer