Begrænset tilgængelighed som følge af høj efterspørgsel. Se venligst vores side med lager information for at finde flere oplysninger.

Brrrr! - Glem ikke dine kaniner


Dette er det perfekte vejr til striktrøjer og uldne hatte, og kaniner har heller ikke noget imod det - de har også store uldne sweatre på! De vil dog stadig være helt afhængige af, at du leverer mad, strøelse og vand, så glem ikke at besøge dem mindst to gange om dagen.

Sørg for, at dine kaniner ikke fryser i vintermånederne

De vigtigste ting at huske om vinteren:


Vand

Vand fryser til is, når det bliver koldt. Vandflasken i Eglu er isoleret fra kulden, men hvis det er ekstremt koldt, er der stadig en risiko for, at den kan fryse til. Kontroller, at den fungerer som den skal hver dag. En god ide til vinteren er at have en ekstra vandflaske, så du i stedet for at fylde den gamle op bare kan bytte den ud med en fuld én. På den måde har kaninerne mulighed for at drikke, og du er mindre tilbøjelige til at knække deres flaske, når du prøver at bryde isen!


Foder

Bliv ikke overrasket over, at dine kaniner spiser mere i de kolde måneder. De bruger masser af ekstra energi på at holde varmen. Men hold øje med deres vægt for at sikre dig, at de ikke lader so om at ryste, når du er i nærheden bare for at få nogle ekstra godbidder!


Varme

I modsætning til andre kaninbure, vil Eglu holde dine kaniner dejligt varme om vinteren, det er nemlig det eneste kaninhus med komplet isolering. Sørg for, at der altid er masser af ren strøelse. Hvis det bliver meget koldt, skal du bringe dine kaniner ind.

Se vores bedste tips til at holde dine kaniner varme om vinteren.

Kommentarer

Der findes endnu ingen kommentarer