Ventetid grundet stor efterspørgsel. Se venligst vores leveringsside for at finde flere oplysninger.

Dejligt vejr - kan være skidt for kaniner


På nuværende tidspunkt er alle tanker om vinteren for længst forsvundet, og de lyse aftener tilbringes ved grillen. Samtalen lander hurtigt på ferier sydpå og sport. Midt i alt det sjove er der et par ting at gøre for at gøre dine kaniners liv bedre.


I løbet af sommeren er det vigtigt at sørge for, at dit kæledyr har det køligt nok, har rigeligt vand og ikke har en øget risiko for maddiker

Det kan godt være, at din kanin allerede har en god mængde græs i sin kost, men hvis den ikke har det, skal du sørge for at introducere dette langsomt. En pludselig ændring i kosten kan hurtigt gøre sig alt for tydelig ved at give din kanin diarré.


Sørg for, at du ser til dine kaniner to gange om dagen i sommervarmen. Udover de sædvanlige daglige og ugentlige rutiner, bør du prøve at undersøge deres krop fra ende til anden to gange dagligt for eventuelle usædvanlige tegn. Rengør især grundigt al afføring, der eventuelt måtte være samlet omkring deres bagdel. En beskidt bagende kan gøre kaninerne udsatte for maddiker - fluer, især spyfluer kan være en meget grim parasit. De lægger deres æg, og inden for få timer udklækkes disse som maddiker. Ikke så slemt indtil videre, men... efter et par dage vil de begynde at spise af din kanin ved at grave sig ind i huden. Rengør din kanins toiletområde hver dag. Hvis dine kaniner og deres hjem er rene, vil en kanins naturlige plejevaner nå langt i forhold til at stoppe dette problem.


Tjek kaninernes vandforsyning dagligt. Dine kaniner vil ikke alene drikke mere end sædvanligt om sommeren, men vandet vil også fordampe, så der er behov for ekstra årvågenhed.


Skygge. Placer et sommerovertræk, så kaninerne har et område med skygge udenfor til slappe af på ved middagstid.

Relaterede produkter

Kundebilleder

Kommentarer Leave a comment

Der findes endnu ingen kommentarer