Begrænset tilgængelighed som følge af høj efterspørgsel. Se venligst vores side med lager information for at finde flere oplysninger.

Hønsehuse i plastik

Omlets hønsehuse i plastik skiller sig ud i hønsehusverdenen. Vores ekspertdesignede design giver uovertruffen isolering og beskyttelse til din flok, samtidig med at du minimerer mængden af ​​den tid du skal bruge på rengøring. Dagene med arbejdsintensive hønsehuse i træ er forbi – fremtiden for hønseholderi er her med vores vedligeholdelsesfri hønsehuse, der er lette at rengøre.
Ny!
Eglu Pro extra large chicken coop for up to 15 hens
Shop Eglu Pro
1453 anmeldelser
Eglu Cube large chicken coop for up to 10 hens
Shop Eglu Cube
380 anmeldelser
Eglu Go Up chicken coop by Omlet
Shop Eglu Go Up
419 anmeldelser
Eglu Go chicken coop by Omlet
Shop Eglu Go

Et hønsehus i plastik til enhver flok

Uanset om du er en nybegynder i at holde høns, eller er en erfaren flokopdrætter, finder der et Omlet hønsehus til hvert etape af din rejse. Praktiske adgangspaneler, unikke dørlukningsmekanismer og geniale sikkerheds- og isoleringsmetoder er alt sammen pakket ind i et smart design, der gør vores hønsehuse i plastik til en øjeblikkelig fast bestanddel for enhver hønseholder i haven eller gården.

3 grunde til at købe et hønsehus i plastik fra Omlet

  1. Store hønsehuse har god plads til flokke på op til 10 små høns
  2. Flytbare hønsehuse er ideelle til mindre haver eller flokke, eller til områder, der regelmæssigt oplever barske vejrforhold
  3. Huser til høner uden tilknyttede løbegårde, giver ekstra siddepladser eller redeområder for større flokke

Skab det ultimative rum til din flok

Hønseholderi er en unik oplevelse for alle, men vi har lagt grundlaget for vellykket flokopdræt. Vores hønsehus i plastik holder dine høns varme om vinteren og kølige om sommeren, er modstandsdygtige over for rovdyr og kan tilpasses, så de passer til enhver stil eller rutine.

Hønseholderekspertise på højeste niveau

Hos Omlet arbejder vi konstant på løsninger på de spørgsmål og udfordringer vi støder på. Håndværket i vores hønsehuse i plastik er en kulmination på vores resultater, og resultaterne er ekstraordinære. Nyd hønseholderi på Omlets måde: stressfrit i ethvert rum og med ethvert erfaringsniveau.