Begrænset tilgængelighed som følge af høj efterspørgsel. Se venligst vores side med lager information for at finde flere oplysninger.

Hønsetraktorer

De samme vedligeholdelsesfrie, ekspertdesignede hønsegårde fra Omlet har en fleksibel side. Tiden er forbi med at fortryde placeringen af ​​dine høns i huset – Omlet tilbyder hønsetraktorer, der nemt kan flyttes rundt i din have af én person. Forestil dig ikke at skulle frygte den endelige beslutning om, hvor du skal placere din hønsegård.
Ny!
Eglu Pro extra large chicken coop for up to 15 hens
Shop Eglu Pro
1453 anmeldelser
Eglu Cube large chicken coop for up to 10 hens
Shop Eglu Cube
380 anmeldelser
Eglu Go Up chicken coop by Omlet
Shop Eglu Go Up
419 anmeldelser
Eglu Go chicken coop by Omlet
Shop Eglu Go

Traktorer er ikke kun til bondegårde

Flokke i alle størrelser kan nyde godt af en hønsetraktor. Denne slags hønsehuse har dette navn, fordi høns kan vende jorden og trimme græsplænen, hvilket gør disse flytbare hønsehuse både nyttige og praktiske. Vores hønsetraktorer kan hurtigt og nemt flyttes ved brug af integrerede håndtag og hjul. Lad hønsene gå gennem frisk græs, finde nye insekter og nyde lyssky områder, når du aktiverer hjulene, og trækker dem hen til deres nye placering.

3 grunde til at købe en hønsetraktor fra Omlet

  • Huse til høner, der ikke skal vedligeholdes, og er nemme at rengøre, som varer resten af livet
  • Du kan nemt flytte din flok for at søge efter nyt græs, søge ly fra elementerne, eller for at ændre hvordan din have ser ud
  • Friheden ved flytbarhed for både dig og din flok

Skab det ultimative rum for din flok - uanset hvor de er

Vi har lagt fundamentet for en succesfuld flok, men vi ville gøre det til mere end bare en permanent struktur. Ud over muligheden for at flytte dem, kan vores hønsetraktorer blive tilpasset med tilbehør for at give hønerne en endnu mere berigende oplevelse.

Ekspertviden om at holde høns på det højeste niveau

Hos Omlet arbejder vi utrætteligt på at finde løsninger på de spørgsmål, vi konstant stiller. Håndværket i vores hønsehuse er en kulmination af vores resultater, og resultaterne er utrolige. Nyd at holde høns, ligesom Omlet gør det. Uden stress i ethvert rum og med ethvert niveau af erfaring.