Begrænset tilgængelighed som følge af høj efterspørgsel. Se venligst vores side med lager information for at finde flere oplysninger.

Store hønsehuse

Omlets store hønsehuse skiller sig ud blandt hønseholdere. Vores ekspertlavet designs har dine høners sundhed og sikkerhed i tankerne, og tager også højde for dine arbejdsopgaver. Ikke flere krævende hønsehuse i træ - fremtiden for hønseholdere er her, med vores sore hønsehuse, der er lette at rengøre og vedligeholde.

Ny!
Eglu Pro extra large chicken coop for up to 15 hens
Shop Eglu Pro
1453 anmeldelser
Eglu Cube large chicken coop for up to 10 hens
Shop Eglu Cube

Mere plads til din flok

Vores hønsehuse er den ultimative boligløsning for større flokke. Konvenerende adgangspaneler, unikke hønsehus-dørsluttende mekanismer, og geniale sikkerheds- og isolationsmetoder er alle integreret i et chic-design, der gør vores store hønsehuse til en øjeblikkelig nødvendighed til alle hønseholdere.

3 grunde til at købe et stort hønsehus fra Omlet

  • Huser komfortabelt flokke på op til 10 små høner
  • Designeret redeplads adskilt fra det rummelige sidde-område
  • Møgbakke der kan trækkes ud og som er let at rengøre med glatte overflader, der er lette at tørre af

Tilpas til dit behov

Det er en unik oplevelse at holde høns for alle, men vi har skabt grundlaget for en succesrig hønseholderoplevelse. Vores store hønsehuse holder dine høner varme om vinteren og kølige om sommeren, er rovdyr-resistente, og kan tilpasses enhver stil og rutine.

Ekspertviden om at holde høns på det højeste niveau

Hos Omlet arbejder vi utrætteligt på at finde løsninger på de spørgsmål, vi konstant stiller. Håndværket i vores hønsehuse er en kulmination af vores resultater, og resultaterne er utrolige. Nyd at holde høns, ligesom Omlet gør det. Uden stress i ethvert rum og med ethvert niveau af erfaring.