Begrænset tilgængelighed som følge af høj efterspørgsel. Se venligst vores side med lager information for at finde flere oplysninger.

Flytbare hønsehuse

Omlet har flytbare hønsehuse, der let kan flyttes rundt i din have af én person. De samme vedligeholdelsesfrie, ekspertdesignede hønsehuse fra Omlet har en fleksibel side. Du behøver ikke længere fortryde dine høns' husplacering. Forestil dig hvor tilfredsstillende det er, ikke at skulle frygte den endelige beslutning om, hvor du skal placere dit hønsehus.
Ny!
Eglu Pro extra large chicken coop for up to 15 hens
Shop Eglu Pro
1453 anmeldelser
Eglu Cube large chicken coop for up to 10 hens
Shop Eglu Cube
382 anmeldelser
Eglu Go Up chicken coop by Omlet
Shop Eglu Go Up
420 anmeldelser
Eglu Go chicken coop by Omlet
Shop Eglu Go

Mobilitet for enhver flok

Flokke i alle størrelser kan nyde fleksibiliteten af flytbare hønsehuse, der kan flyttes hurtigt og nemt ved at bruge integrerede håndtag og hjul. Lad dine høns fouragere gennem frisk græs, finde nye insekter og nyde skyggefulde områder, når du aktiverer hjulene og trækker dem hen til deres nye placering.

3 grunde til at købe et flytbart hønsehus fra Omlet

  • Flyt nemt din flok på jagt efter frisk græs, i ly for vejr og vind eller for at ændre udseendet af din have
  • Hønsehuse, der ikke kræver vedligeholdelse, er nemme at rengøre, og der holder hele livet
  • Bevægelighedsfrihed for både dig og din flok

Skab det ultimative rum til din flok – uanset hvor de er

Vi har lagt fundamentet for en succesfuld flok, men vi ville gøre det til mere end bare en permanent struktur. Ud over muligheden for at flytte den, kan vores store hønsehuse blive tilpasset med tilbehør for at give hønerne en endnu mere berigende oplevelse.

Ekspertviden om at holde høns på det højeste niveau

Hos Omlet arbejder vi utrætteligt på at finde løsninger på de spørgsmål, vi konstant stiller. Håndværket i vores hønsehuse er en kulmination af vores resultater, og resultaterne er utrolige. Nyd at holde høns, ligesom Omlet gør det. Uden stress i ethvert rum og med ethvert niveau af erfaring.