Limited availability due to high demand. Please see our Stock Availability page for more information.

Vælg en undulat

Som med ethvert nyt kæledyr skal du undersøge, inden du køber. De første undersøgelser har mere at gøre med dig end med selve fuglen. Hvorfor vil du have fuglen? Hvem vil passe den, gøre rent hos den og tale med den? Har du haft en kæledyrsfugl før? Har du et passende sted til den væk fra direkte sollys, træk og dampende køkkener?

Når du først har styr på det, så kan du begynde at tænke på selve fuglen. Læs en god guide (du læser den bedste lige nu, så det er en god start!), og hvis du kan, så tal med andre ejere eller opdrættere først - personligt eller online. Opbyg lidt ekspertise inden du vælger dit kæledyr.

Når du vælger, skal du ikke lade dig blænde af farver. Det er kun alt for let at finde en bestemt undulat, som er mere attraktiv end de andre, baseret på dens fjerdragt, men der er langt vigtigere ting at basere dit valg på, inklusive alder, personlighed og køn. En fugl med den 'perfekte fjerdragt', der tilfældigvis er gammel, genert og en hun, bliver aldrig den udadvendte, snaksalige, tilpasningsdygtige fugl, du havde håbet på.


En hunundulat i et bur
En lysegrøn hunundulat

Læs de følgende afsnit om valg af undulatunger, tjek afsnittet om at holde undulat i menuen til venstre og sørg for, at du har alt klar til dine fugles ankomst.

Relaterede produkter

Kundebilleder

Kommentarer

Der findes endnu ingen kommentarer

Skriv en kommentar