Begrænset tilgængelighed som følge af høj efterspørgsel. Se venligst vores side med lager information for at finde flere oplysninger.

Dog Walk bundt - Medium - Pawsteps Natural

Vi tjekker vores lagerbestand…

347,00 kr.
312,30 kr.

Bundtet indeholder matchende halsbånd, hundesnor og møgposeholder.

Limited edition-kollektion inspireret af gåturen med din hund
Omlets første limited edition-kollektion af signaturprints er inspireret af de gåture, vi går med vores hunde, og de mennesker og steder, vi møder på vores vej. Oplev din yndlingsgåtur i et af de 8 prints fra Dog Walk-kollektionen, eksklusivt designet af Omlet.

Signaturprints eksklusivt designet af Omlet
Pawsteps Natural-printets bløde nuancer er ligeså velkendte som en spadseretur gennem en lille, malerisk landsby, og afspejler tempoet og freden hos mennesker og hunde, der går på de brostensbelagte gader. Se hele Omlets limited edition-kollektion af designer hundesenge nu, herunder matchende hundesnore, halsbånd og møgposeholdere.

Tilbehør, der fremhæver din hunds stil
Tilbehør gør alting bedre - især hundeture! Giv din hund sin helt egen signaturstil ved at matche dens hundesnor, halsbånd og møgposeholder i samme print eller mønster. Vælg et af 7 eksklusive Dog Walk-kollektion designs, og sørg for at din hund er stylet og klar til jeres næste gåtur.


Ping os et billede

Vi vil rigtig gerne se din Omlet-opsætning.

Upload dine egne billeder
Omlet Table

Verificerede Anmeldelser

Dog Walk bundt - Medium - Pawsteps Natural

5 stjerner:

4 stjerner:

3 stjerner:

2 stjerner:

1 stjerne: