Begrænset tilgængelighed som følge af høj efterspørgsel. Se venligst vores side med lager information for at finde flere oplysninger.

Dog Walk-kollektionen

Alle hundeejere har deres yndlingsrute med deres bedste ven. Uanset om ruten går gennem en tæt, dyb, grøn skov, op og ned ad bakker på landet eller gennem storbyjunglen, smelter vores liv sammen på vores gåture. Det var inspirationen bag Omlets første signatur prints, Dog Walk-kollektionen. Vores limited edition-designs er inspireret af de fængslende steder, vi udforsker med vores hunde og afspejler de steder, vi går på tur sammen.
Filtre
Prisklasse
Indtast en min. og max. pris eller brug slideren.
kr
 
 
kr
Størrelse
Sengetype
Print
Nulstil
Ansøg
439,00 kr.
Vi tjekker vores lagerbestand…
439,00 kr.
Vi tjekker vores lagerbestand…
439,00 kr.
Vi tjekker vores lagerbestand…
du har set 3 af 3 produkter
Læs mere

Se videoen for at finde ud af mere om designet af Dog Walk-kollektionen af hundesenge.

Vælg din sti i et mønster


Omlets in-house tekstildesigner, Victoria, står bag den eksklusive Dog Walk-kollektion med otte signaturer, der afspejler den sande essens af en yndlingsgåtur. Hvert hundesengesmønster er en smuk repræsentation af de forskellige stier, vi vælger, men kollektivt deler glæde i. Fordyb din hund og dit indre i de levende farver, finurlige mønstre og dristige skønhed, der er Dog Walk-kollektionen. Vælg en typografi, der bedst afspejler de stier, du tager med din hundeven.

4 grunde til, at du har brug for en seng fra Dog Walk-kollektionen.


  1. Limited edition: Dit indre hjem afspejler din yndlingsfarve og stil, så hvorfor skulle din hunds seng ikke gøre det samme? Vælg din hunds yndlingsgåtur i en af vores otte signaturmønstre: Nature Trail, Pawsteps Electric, Pawsteps Natural, Contour, Morning Meadow, Midnight Meadow, Forest Fall eller Shaded Spruce -men skynd dig, for disse designer hundesenge er i et begrænset oplag, så hvis du elsker et godt mønster, så tilføj et til din indkøbsvogn.
  2. Holdbart: Alle overtræk i Dog Walk-kollektionen er lavet af stof i 100% genbrugsglas, som er vævet med stor omhu til komfortable og holdbare materialer. Godt for din hund og godt for planeten!
  3. Tilpasset: Med hundesenge fra Dog Walk-kollektionen kan du tilpasse både sengens print og forme. Vælg mellem en seng med støttekant, en rede-seng eller en fyldig pudeseng for at personalisere den form og det mønster, din hund vil elske mest.
  4. Vaskbart: Når det handler om hundesenge, kan vi godt lide at gøre dit liv let. Det er derfor, vi har skabt alle vores hundesenge, med aftagelige og maskinvaskbare overtræk. Bare lyn overtrækket af sengen og smid det i vaskemaskinen, så du nemt kan fjerne snavs og lugt.

Masser af muligheder for at personalisere


For at oprette den ultimative komfort for din hund, skal du også tilpasse de søvnmuligheder, der er specifikke for dens behov. Giv din hund et lag af bløde og hyggelige hundetæpper for at give varme og hygge i dens sovegemakker ved at placere dens seng i et hundebur. Hos Omlet mener vi, at det er vigtigt hvor din hund sover, så vi skabte produkter, der betyder mest for dem.

Fremhæv med tilbehør


Tilbehør gør alt bedre - specielt hundegåture! Giv din hund sin helt egen stil, ved at matche dens hundesnor, halsbånd og møgpose-beholder i samme print eller mønster som deres nye hundeseng. Vi mener, at alle hunde fortjener en gåtur i god stil, så for hvert køb af en hundeseng fra Dog Walk-kollektionen, vil du få et gratis tørklæde fra os. Vælg en af de 7 eksklusive Dog Walk-kollektionsmønstre og gør din hund klar til dens næste stilfulde gåtur.

Sådan bringer Omlet dig tættere på din hund


Som kæledyrsforældre ved vi, at vores hunde ikke er hele vores verden, men for dem er vi den eneste verden, de kender. Vi undersøgte hvordan vi kunne bringe en følelse af den delte vidunderlige glæde som både hunde og mennesker kunne omfavne. Gåturen med din hund er ikke kun et designermønster, der ser godt ud i dit hjem og under din sovende hund. Disse signaturprints er påmindelser om den forbindelse og glæde, som vi er privilegeret over at dele med dem, der elsker os mest.