Begrænset tilgængelighed som følge af høj efterspørgsel. Se venligst vores side med lager information for at finde flere oplysninger.

Dog Walk bundt - Medium - Contour Grey

Vi tjekker vores lagerbestand…

347,00 kr.
312,30 kr.

Bundtet indeholder matchende halsbånd, hundesnor og møgposeholder.

Limited edition-kollektion inspireret af gåturen med din hund
Omlets første limited edition-kollektion af signaturprints er inspireret af de gåture, vi går med vores hunde, og de mennesker og steder, vi møder på vores vej. Oplev din yndlingsgåtur i et af de 8 prints fra Dog Walk-kollektionen, eksklusivt designet af Omlet.

Signaturprints eksklusivt designet af Omlet
Contour Grey-printet er inspireret af hunden, der finder taknemmelighed i hver bakke og dal, og afspejler de smukke skråninger og nuancer, man møder når man er ude og gå med sin to- eller firbenede kammerat. Se hele Omlets limited edition-kollektion af designer hundesenge nu, herunder matchende hundesnore, halsbånd og møgposeholdere.

Tilbehør, der fremhæver din hunds stil
Tilbehør gør alting bedre - især hundeture! Giv din hund sin helt egen signaturstil ved at matche dens hundesnor, halsbånd og møgposeholder i samme print eller mønster. Vælg et af 7 eksklusive Dog Walk-kollektion designs, og sørg for at din hund er stylet og klar til jeres næste gåtur.


Ping os et billede

Vi vil rigtig gerne se din Omlet-opsætning.

Upload dine egne billeder
Omlet Table

Verificerede Anmeldelser

Dog Walk bundt - Medium - Contour Grey

5 stjerner:

4 stjerner:

3 stjerner:

2 stjerner:

1 stjerne: