Begrænset tilgængelighed som følge af høj efterspørgsel. Se venligst vores side med lager information for at finde flere oplysninger.

De 7 mest børnevenlige katteracer

At eje en kat er en fantastisk måde at lære dine børn vigtige sociale færdigheder såsom ansvar, respekt og tålmodighed. De er storartede som familiens første kæledyr, fordi de er forholdsvis nemme at passe. Ligesom med hunde findes der visse katteracer, som er mere velegnede til den travle hverdag i familielivet. Dette afsnit gennemgår nogle af de mest børnevenlige katte, der passer godt til familielivet. Selv om følgende racer er bedre egnet til at leve med energiske børn, er det stadig vigtigt, at du lærer dine børn at respektere jeres kat og være forsigtig med den hele tiden. Dette sikrer, at både din kat og dine børn får mest muligt ud af deres forhold.

Så hvilke katteracer kommer bedst ud af det med børn?


#1 - Abyssinier

En lille pige holder sin smukke abyssinier
En lille pige holder sin smukke abyssinier

Abyssiniere er loyale, kærlige og blandt de mest legesyge katte. De er meget aktive, nysgerrige og kan være godt samvær for dine børn. Denne race holder sig altid i gang og er bestemt ikke nage for højder. De vil give dig masser af underholdning med deres atletiske udforskninger. Abyssinier katte er intelligente og med clicker træning kan det endda være, at du kan lære dem nogle tricks!


En burmeserkat sidder på et hegn
En burmeserkat sidder på et hegn

Burmeserkatte er vidunderlige børnevenlige katte. De er kendt for deres legesyge og kærlige natur, og du og din familie vil konstant blive underholdt af deres narrestreger. Det er også før set, at en Burmeserkat henter ting, helt ligesom en hund. De har ikke noget imod travlhed i husstanden, de vil faktisk nyde en travl livsstil med masser af kærlighed og opmærksomhed fra dine børn.


#3 - Maine Coon

En børnevenlig Maine Coon kat
En børnevenlig Maine Coon kat

Maine Coon er en kærlig og meget kælen kat, der kan tilpasse sig et travlt familieliv. De er søde og kan være meget legesyge, hvilket gør dem til en fremragende katterace på alle måder.


#4 - Manx

En børnevenlig manx kat
En børnevenlig manx kat

Manx katte er kendt for ikke at have nogen hale. Dette er bare en af grundene til at de er gode racer for børn – det betyder nemlig, at der ikke er nogen hale, børn kan blive blive fristet til at trække i! Manx katte er sjove at have i huset og ligesom burmeserkatte, er det før set, at de kan nyde at lege hente-leg. De kan også godt lide højder, så bliv ikke overrasket, hvis du pludselig finder din Manx kat siddende ovenpå en dør!


#5 - Ragdoll

En grå og hvid Ragdoll kat der er god til børn
En grå og hvid Ragdoll kat der er god til børn

Denne race fik sit navn på grund af deres lidt pjuskede karakter. Disse katte er kendt for at blive meget slatne ligesom en kludedukke (ragdoll på engelsk), når de bliver taget op. De er meget afslappede og kærlige katte, der er utroligt børnevenlige på grund af deres afslappede temperament.


#6 - Siameser

En børnevenlig siameserkat
En børnevenlig siameserkat

Disse katte er også meget legesyge, søde og sociale væsner. De vil kunne underholde dine børn i timevis, da de elsker at lege med legetøj og lave narrestreger, mens de udforsker deres omgivelser.


#7 - Perser

En trefarvet perser killing der elsker at lege med børn
En trefarvet perser killing der elsker at lege med børn

Disse katte er ekstremt populære ikke kun på grund af deres ualmindeligt søde ansigt, men også fordi de er meget rolige, men samtidig legesyge katte. De kræver samvær med mennesker og er kendt for at være tålmodige overfor larmende børn.Kommentarer

Der findes endnu ingen kommentarer