Ventetid grundet stor efterspørgsel. Se venligst vores leveringsside for at finde flere oplysninger.

Sådan får du din kat til at stoppe jagten

Ligesom løver, tigre og geparder er jagten et naturligt instinkt for din kat, og nogle gange er det eneste du kan gøre for at stoppe det, at holde katten indendørs. Hvis din kats jagt generer dig, men ikke ønsker at holde den inde hele tiden, er der andre ting du kan gøre for at reducerer eller endda sætte en stopper for jagten.


En kat jager efter en mus udenfor i græsset
En kat jager efter en mus udenfor i græsset

Hvis din kat er en stor jæger, er det endnu vigtigere, at du giver den en ormekur regelmæssigt. Vilde fugle og pattedyr bærer ofte på parasitter såsom orme, og hvis din kat bliver inficeret kan de let bliver videregivet til dig.


Skumring og daggry

Katte jager mest ved skumring og daggry, så en simple ting du kan gøre er at holde din kat indenfor i et par timer omkring disse tidspunkter


Klokker

Mange kattehalsbånd har en klokke monteret, der alarmerer andre dyr om, at din kat er på vej. Hvis du føler, at en klokke er utilstrækkelig, kan du bare tilføje nogle flere på halsbåndet. Dog skal du altid sørge for, at halsbåndet har en sikkerhedslås, der forhindrer livsfarlige situationer.


En kat med klokke på halsbåndet
En kat med klokke på halsbåndet

Mæthed

En sulten kat vil med større sandsynlighed søge alternative foderkilder igennem jagt. Vi siger ikke, at du skal overfodre din kat, men hold dig til en rutine med regelmæssige måltider. En mæt kat vil med glæde putte sig og slumre dagen lang.


Motion

Leg med din kat og giv den et stimulerende miljø. Kradsetræer og kattemiljøer er en god måde at gøre dette på, da de lader katten kravle, kradse og hoppe rundt helt naturligt. Hvis din kat bliver aktiveret nok, er de mere tilbøjelige til at tage en lur end at tage på jagt.Relaterede produkter

Kundebilleder

Kommentarer Leave a comment

Der findes endnu ingen kommentarer