Begrænset tilgængelighed som følge af høj efterspørgsel. Se venligst vores side med lager information for at finde flere oplysninger.

Køreturen hjem med din nye kat

Det kan godt være, at det lyder hyggeligt at have katten siddende på forsædet ved siden af dig og holde øje med trafikken henover instrumentbrættet, men sikkerheden kommer i første række. Din nye kat kan ikke fortælle dig, hvilken vej du skal køre, men den kan holde dine øjne væk fra vejen og i værste tilfælde forårsage en ulykke. Læs videre for at finde den bedste måde at være på farten med din kat.


En ung tabby kat ser lettere bekymret ud ved tanken om at skulle køre i bil
En ung tabby kat ser lettere bekymret ud ved tanken om at skulle køre i bil

Brug et kattebur eller en transportboks

Brug et kattebur eller en transportkasse med en dør der kan lukkes, så du kan holde katten lukket inde og i sikkerhed. Det er en helt ny og mystisk oplevelse for din kat at skulle være lukket inde i et bur og blive kørt i en bil, så gør alt hvad du kan for at den kan føle sig godt tilpas.

Din nye kat vil muligvis græde og klynke i sit bur. Desværre er dette en helt naturlig reaktion, og du må bare forsøge at ignorere det. Lad dig ikke fristes til at lukke katten ud, da det hurtigt kan ende helt galt. Ikke alene kan katten komme til at skade sig selv, den kan også let komme til at distrahere chaufføren, hvilket betyder, at andre også vil være i fare.

Lad heller ikke en af passagererne holde katten, da den let vil kunne sno sig fri og skabe kaos.


En sød lille rødhåret killing sidder ved siden af en transportkasse
En sød lille rødhåret killing sidder ved siden af en transportkasse

Tæpper og godbidder

Gør rejsen i rejseburet mere behageligt for din kat ved at lægge nogle tæpper derind. Du kan endda gemme et par godbidder i underlaget for at holde den beskæftiget under køreturen.Kommentarer

Der findes endnu ingen kommentarer