Begrænset tilgængelighed som følge af høj efterspørgsel. Se venligst vores side med lager information for at finde flere oplysninger.

Pavarotti-style!

Dette er ikke den nemmeste måde at tilberede et æg på, det er til gengæld det lækreste pocherede æg, du nogensinde har smagt. Efter begynderheldet udløber, er du nødt til at øve dig for at mestre teknikken, men du vil blive belønnet med en fantastisk arktisk hvide og en flydende lava-agtig æggeblomme der er selve indbegrebet af et hjemmelagt æg. Hvis du har spinat i haven er det endnu bedre, da de to ting fungerer perfekt sammen.


Fremgangsmåde

  1. Kom en gryde med en smule vand i kog til spinaten.

  2. Fyld en anden gryde med vand nok til at kunne dække ægget og tilføj en spiseskefuld eddike (det får hviden til at sætte sig hurtigere, så ægget får en bedre form).

  3. Kom vandet i kog og sænk derefter varmen, så vandet falder til ro igen. Sæt vandet i bevægelse ved at røre med en ske rundt hele vejen langs kanten af gryden. Slå ægget ud og lad indholdet falde lige ned i midten af gryden, hvor det former sig fint med det samme.

  4. Kom brød på brødristeren og damp spinaten over det kogende vand i den første gryde.

  5. Når brødet er ristet færdig, gnubber du det med et fed hvidløg og drysser godt med olivenolie på. Brødets varme får det til at afgive aroma, så kom spinat på med det samme.

  6. Løft dit pocherede æg ud af vandet og lad det dryppe af et øjeblik. Ægget er nu klar til at blive placeret ovenpå spinaten, inden det bliver pyntet med et par flager parmesanost.

Det er sådan Pavarotti ynder at spise sine pocherede æg, og vi ved, at han sætter pris på god mad.



Kommentarer

Der findes endnu ingen kommentarer