Begrænset tilgængelighed som følge af høj efterspørgsel. Se venligst vores side med lager information for at finde flere oplysninger.

Omlet Omeletten

Du forventer måske, at vores signatur ret er fuld af eksotiske ingredienser og komplicerede teknikker. Sådan er det bare ikke. Vi foretrækker at koncentrere os om nogle få nøje udvalgte velsmagende ingredienser, og du vil se, at fremgangsmåden er ren enkelhed.

Du er nødt til at spare æggene op, da en omelet i rigtig voksenstørrelse kræver 3-4 æg.


Ingredienser

  • Sennepsspirer
  • Estragon
  • Smør
  • Havsalt
  • Friskkværnet sort peber

Fremgangsmåde

  1. Slå æggene ud i en skål. Brug en gaffel til at røre æggene sammen, men hold så snart hviderne og blommerne er kombineret. Det er afgørende ikke at piske blandingen. Krydr med salt og peber.

  2. Rør ca. to spsk. af hver estragon og sennep i blandingen. Sennep er en skarp lille plante, der lidt ligner karse. Du kan selv gro det i vindueskarmen, se bare ’sjov med æg’ afsnittet her på siden for at finde ud af, hvordan du gør. Estragon er en spændende krydderurt med en lakridsagtig smag, som fungerer virkelig godt sammen med æg. Sæt æggeblandingen til side et øjeblik mens du forbereder en grøn salat, skærer brød og varmer tallerkenerne, i mellemtiden begynder krydderurterne at afgive smag til æggene.

  3. Tid til at lave omeletten. Varm en lille stegepande op over middel varme og tilsæt en god klat smør. Lad det skumme, og inden det bliver brunt hælder du æggene i. Brug en god træske til at røre kanaler, som den rå blanding kan løbe ned i. Når omeletten er to tredjedele færdig, kan du skrue varmen op for at brune bunden. Hold godt øje med omeletten, den bør stadig være en lille smule rå på toppen, når du tager den af varmen. Server straks, med din salat, brød og et glas champagne. Velkommen til det gode liv!


Kommentarer

Der findes endnu ingen kommentarer