Begrænset tilgængelighed som følge af høj efterspørgsel. Se venligst vores side med lager information for at finde flere oplysninger.

Det perfekte kogte æg

Nyd en stille stund for dig selv med et perfekt kogt æg. Et af livets smukke øjeblikke.


Fremgangsmåde

  1. Forudsat at ingen er kommet dig i forkøbet, skal du hente et friskt æg fra din eglu.

  2. Sæt en gryde over med vand og skær en god skive brød. Kom ægget i let simrende vand og kom brødet på brødristeren. Du får det bedste resultat, hvis ægget stadig er lunt fra reden eller ved stuetemperatur, og vandet ikke bulderkoger som en jacuzzi.

  3. brødet er ristet på begge sider, smører du det og skærer det ud i stænger.

  4. Ægget bør nu være klar, løft det forsigtigt ud af vandet og placér det i dit keramik æggebæger.

  5. Et par små detaljer vil virkelig sætte denne ret på landkortet: Brug altid en ske af horn, da metal leder varmen væk fra ægget for hurtigt og ødelægger smagen, brug havsalt af god kvalitet og brug en stor stofserviet, stoppet godt ned i kraven.


Kommentarer

Der findes endnu ingen kommentarer