Begrænset tilgængelighed som følge af høj efterspørgsel. Se venligst vores side med lager information for at finde flere oplysninger.

Møgpose-beholder til hunde - Prism Kaleidoscope

Vi tjekker vores lagerbestand…

69,00 kr.

Kollektion i begrænset antal, inspireret af sommerhaven
Her er Gardenia-kollektionen af designer hundesenge, der er inspireret af en engelsk landhave om sommeren. Ligesom vores forhold til vores hundekammerater er denne limited edition-kollektion forankret i leg og glæde. Naturen har ligesom hunde brug for lidt pleje og en masse kærlighed, og giver til gengæld uendelig glæde og komfort.

Omlets eksklusive signaturprints
De dristige farver og det geometriske mønster på Prism Kaleidoscope-printet spiller på glæden i at tilbringe tid udendørs sammen med din hund. De slående nuancer af pink, grøn og fersken er blandet sammen for at give den perfekte repræsentation af hundeselskab - finurligt, slående og for evigt. Se hele Omlets limited edition-kollektion af designer hundesenge nu, inklusive matchende hundesnore, halsbånd og møgpose-beholdere.

Tilbehør, der forstærker
Opsamling af hundemøg er ikke nogen fancy affære, men det er en del af jobbet. Tilføj lidt flair med en designer møgpose-beholder, der vil gøre opsamling af møg mere håndgribeligt. Den er udstyret med klemmer, der er nemme at fastgøre, og du behøver aldrig mere undvære en møgpose til at samle op med - og så vil du endda se godt ud, når du gør det! Du kan også få matchende hundesenge, hundesnore og halsbånd, for at fuldende din hunds signaturstil.


Kundebilleder

Verificerede Anmeldelser

Møgpose-beholder til hunde - Prism Kaleidoscope

5 stjerner:

4 stjerner:

3 stjerner:

2 stjerner:

1 stjerne: