Begrænset tilgængelighed som følge af høj efterspørgsel. Se venligst vores side med lager information for at finde flere oplysninger.

Omlet kampagnebetingelser


Nogle gange kører vi kampagner, som er tilgængelige for dig enten hos os eller på udvalgte affilierede hjemmesider. Igennem kampagnerne kan du få rabat på din ordre. Alle kampagner forklarer hvad besparingen består af og hvordan den fungerer. For at aktivere kampagnen skal du indtaste en kampagnekode i indkøbsvognsområdet på Omlets hjemmeside hen imod slutningen af ordreafgivelsen.

Vi forsøger at holde vores kampagner simple. Der findes tre typer kampagner.

Du kan aktivere kampagnen, når du afgiver en ordre på hjemmesiden eller over telefonen. Du kan kun anvende én kampagnekode ad gangen. Visse kampagnekoder markeres som ”unik for dig”, og kampagnekoden kan kun anvendes én gang. Hvis du deler en kampagnekode, som er unik for dig, og en anden person gør brug af koden, kan du ikke længere bruge denne kampagnekode selv.

Ja, vi kan godt finde på at give instruktioner for brugen af kampagnekoden. Disse instruktioner kan enten blive sendt per post, på e-mail eller vist på særlige områder af hjemmesiden. Husk at følge instruktionerne for din kampagne.

Ja, det meddeles i alle kampagner, hvornår de er gældende fra, og hvornår de udløber. Du skal afgive din ordre indenfor denne periode for at kunne bruge kampagnekoden. Kampagnen kan enten have et klart angivet starttidspunkt, eller starttidspunktet kan blive udløst af en særlig begivenhed. For eksempel: kampagnen kan udløbe 4 uger efter den dato, hvor du BESTILTE din Eglu, eller 8 uger efter den dato, hvor du MODTOG dine høns, eller på en angivet dato. Kampagnen og/eller kampagnekoden udløber automatisk på den angivne udløbsdato.

Kampagner gælder kun for varer, der købes på hjemmesiden www.omlet.* eller ordrer, der afgives ved at ringe til Omlet. Kampagnerne kan ikke anvendes på andre websteder. Kampagnerne kan aldrig anvendes i detailforretninger eller butikker.

Omlet kan fra tid til anden køre forskellige kampagner for forskellige kunder med forskellige vilkår (som for eksempel beløb, type og udløbsdato). Omlet forbeholder sig retten til at begrænse anvendeligheden af et særligt tilbud til specifikke produkter, regioner eller leveringsområder. Forskellige tilbud og kampagner kan køre samtidigt.

Vi forbeholder os retten til at observere brugen af kampagnesiden, inklusiv brugernes IP adresser, så vi kan identificere misbrug og diskvalificere ansøgninger, hvis vi har nogen grund til at tro, at kampagnens betingelser er blevet overtrådt.

Omlet Ltd kan ikke stå til ansvar for tekniske, hardware, server, hjemmeside eller andre fejl eller skader af nogen art, i det omfang at det afholder en person fra eller på anden vis sætter en stopper for deltagelse i kampagnen.

Omlet Ltd forbeholder sig retten til at trække en kampagne tilbage uden varsel. Omlet forbeholder sig retten til at tilbagetrække eller ændre ethvert tilbud på et hvilket som helst tidspunkt inden betalingen gennemføres.