Begrænset tilgængelighed som følge af høj efterspørgsel. Se venligst vores side med lager information for at finde flere oplysninger.

Kaninbure

Kanibure revolutioneres takket være Omlet. Din kanins naturlige adfærd og lette pleje er i centrum for vores genialt designede bure. Din kanin behøver ikke længere bo i et trangt bur – vi har omskrevet manualen for kaninboliger.

144 anmeldelser
Eglu Go kaninbur

Et kaninbur til enhver årstid

Uanset om du er en førstegangs kaninejer, eller er erfaren med at holde kaniner, findes der et Omlet bur til enhver fase af din rejse. Praktiske bagadgangspaneler, en unik lukkemekanisme til døre og uovertrufne sikkerheds- og isoleringsmetoder er alle pakket ind i et elegant design, der gør vores kaninbure til en stærk erklæring for enhver have.

3 grunde til at købe et kaninbur fra Omlet

  1. Bure, der er lette at rengøre, der giver mere tid tid til leg
  2. Tilbehør til bure for at optimere din kanins rum
  3. Kaninløbegårde, der kan udvides for at maksimere plads

Forny din kanins plads

Vi har lagt grunden til unikt og givende kaninejerskab. Vores omhyggeligt designede kaninbure holder din kanin varm om vinteren og afkølet om sommeren, er rovdyrbestandige og kan tilpasses til din livsstil - og din kanins.

Optimer tilknytningen til din kanin

Hos Omlet forfølger vi ubarmhjertigt løsninger på de spørgsmål, vi konstant rejser. Vi har finpudset vores kaninbure med disse sysler, og resultaterne er ekstraordinære. Nyd din kanin på en ubekymret, naturlig måde - i ethvert rum og med ethvert niveau af erfaring.