Begrænset tilgængelighed som følge af høj efterspørgsel. Se venligst vores side med lager information for at finde flere oplysninger.

Boliger til kaniner

Omlet løfter boligforhold for kaniner til et helt andet niveau. Bogstaveligt talt. Designet med kaninsundhed og kaninvelvære i tankerne, giver udvalget dig mulighed for at give dine kaniner den plads, underholdning og sikkerhed, de har brug for og fortjener.

144 anmeldelser
Eglu Go kaninhus
90 anmeldelser
Zippi tunnelsystem til kaniner
76 anmeldelser
Zippi løbegårde og legegårde til kaniner
79 anmeldelser
Legetøj og tilbehør til kaniner

Personaliserede boligforhold til kaniner

Uanset din kanins størrelse, pladsen i din have og din kanins behov - har Omlet en kaninopsætning, der vil holde dine kæledyr glade og sunde. Placer dem i et vejrbestandigt kaninhus, og lad dem løbe mellem løbegårde og legegårde efter eget ønske med Zippi tunnelsystem til kaniner. Frihed for dine kæledyr, mens du stadig har ro i sindet, velvidende at de er trygge og glade.

3 grunde til at give dine kaniner en Omlet-bolig

  • Kan tilpasses: Omlet designer produkter til kaniner, der lader dig skabe præcis den opsætning, du og dine kæledyr har brug for. Flyt, udvid og skab tilbehør til din kaninlegeplads til enhver tid for at tilføje spænding på højeste niveau.
  • Sikkert: Vi forstår kampen med at ønske, at din kanin skal udforske uden grænser, mens vi stadig bekymrer os om deres sikkerhed. Det er derfor, vi har designet kaninprodukter, der holder selv de mest vedholdende rovdyr væk, og de mest dygtige flugtkunstnere i sikkerhed.
  • Vejrbestandig: Lad ikke din kæledyrskanin blive begrænset af svulmende sommervarme eller kolde snestorme. Opbevar dem i et isoleret, godt ventileret hus med en tilsluttet løbegård, så de altid kan finde ly.

Tag en tur ned i kaninhullet

Der er ingen grund til at stoppe ved et bur og løbegård. Omlet giver dig mulighed for at personliggøre din kaninlegeplads med specialfremstillede kaninpenpresenninger, specialdesignet godbidslegetøj til kaniner og stimulerende kaninlegetøj, der afspejler den naturlige kaninadfærd, såsom legetunneller og shelters.

Knyt bånd til din kanin

Hos Omlet forfølger vi ubønhørligt løsninger på de spørgsmål, vi konstant rejser. Vi har finpudset vores kaninhuse og resultaterne er ekstraordinære. Nyd din kanin på en ubekymret, naturlig måde – i ethvert rum og med ethvert erfaringsniveau.