Begrænset tilgængelighed som følge af høj efterspørgsel. Se venligst vores side med lager information for at finde flere oplysninger.

Hundehalsbånd - Lille - Gardenia Sage

Vi tjekker vores lagerbestand…

99,00 kr.

Kollektion i begrænset antal, inspireret af sommerhaven
Her er Gardenia-kollektionen af designer hundesenge, der er inspireret af en engelsk landhave om sommeren. Ligesom vores forhold til vores hundekammerater er denne limited edition-kollektion forankret i leg og glæde. Naturen har ligesom hunde brug for lidt pleje og en masse kærlighed, og giver til gengæld uendelig glæde og komfort.

Omlets eksklusive signaturprints
Gardenia Sage er inspireret af forårsblomstens dristige farver med følelsen af, nysgerrigt at snuse til spirende kornblomster og jage sommerfugle rundt i en lækker grøn have. Se hele Omlets limited edition-kollektion af designer hundesenge nu, inklusive matchende hundesnore, halsbånd og møgpose-beholdere.

Tilbehør, der forstærker
Pynt din hund med et halsbånd, der matcher et af Omlets hundesenge med limited edition signaturprints. Disse holdbare og smukke halsbånd fås i tre forskellige størrelser og er bæredygtigt fremstillet af vegansk æblelæder og genanvendt flaskestof, der passer perfekt til din hunds stil. Få den matchende hundeseng, hundesnor og møgpose-beholder, for at fuldende din hunds signaturstil.


Ping os et billede

Vi vil rigtig gerne se din Omlet-opsætning.

Upload dine egne billeder
Omlet Table

Verificerede Anmeldelser

Hundehalsbånd - Lille - Gardenia Sage

5 stjerner:

4 stjerner:

3 stjerner:

2 stjerner:

1 stjerne: