Begrænset tilgængelighed som følge af høj efterspørgsel. Se venligst vores side med lager information for at finde flere oplysninger.

Hønsehuslampe

Read 1 Review

Vi tjekker vores lagerbestand…

183,00 kr.

Hønsehuslampen er en vidunderligt praktisk tilføjelse til dit hønsehus, som hjælper med at tilskynde dine høns til at gå tilbage i deres hønsehus eller -gård, når det bliver mørkt. Lampen sættes til kontrolpanelet på den automatiske dør til hønsehuset og tænder automatisk 5 minutter før døren lukkes, når du anvender tidsfunktionen på din automatiske dør. Hvis du anvender lysfunktionen, tændes lampen også cirka 5 minutter inden døren lukkes. Ved begge indstillinger slukkes lampen, når døren lukkes. Hønsehuslampen slukker automatisk igen 2 minutter efter den er blevet tændt.

En anden praktisk funktion, hønsehuslampen har, er, at du kan tænde den manuelt når som helst ved hjælp af kontrolpanelet på den automatiske dør. Dette er især nyttigt, hvis du kommer hjem efter mørkets frembrud og gerne vil kontrollere, at dine høns sidder sikkert gemt væk inde i huset. Lampen er let at montere og kan fastgøres til indersiden af Eglu Cube eller ethvert hønsehus i træ. Lampen kan også fastgøres til enhver slags hønsenet, og hvis du bruger din automatiske dør med en hønsegård, kan lampen placeres inde i gården i stedet for i hønsehuset.

Hønsehuslampen leveres med alt hvad du behøver for at kunne montere den i dit hønsehus eller -gård. Strømmen kommer fra kontrolpanelet på den automatiske dør til hønsehuset via et 2 meter langt kabel, hvilket betyder, at hønsehuslampen kan placeres op til to meter væk fra kontrolpanel.

Den automatiske dør til hønsehuset kombineret med hønsehuslampen vil have op til 4 måneders batterilevetid.

Bemærk venligst, at du skal bruge Omlets automatiske hønsehusdør for at bruge hønsehuslampen. Du kan kun tilslutte én hønsehuslampe til Autodoor-kontrolpanelet.

For automatiske hønsehusdøre købt før april 2023, skal du forsyne din dør med batteri for at kunne bruge en hønsehuslampe. Se venligst de ofte stillede spørgsmål nedenfor for at få flere oplysninger.

Mål på hønsehuslampen: 100mm x 85mm x 15mm

Patentanmeldt. Designregistreret.

Ofte stillede spørgsmål

Hvis du forsyner din Autodoor med strøm i stedet for batterier, skal du sikre dig, at du har den rigtige version af døren, før du tilføjer en hønsehuslampe. Den nemmeste måde at gøre dette på er at tjekke kontrolpanelet. Hvis der er et nummer (014.0130) i øverste venstre hjørne af advarselsmærkaten, har du den nyeste version af Autodoor og kan bruge hønsehuslampen med batterier eller Omlet-strømforsyningen. Hvis du ikke ser et nummer, skal du forsyne din Autodoor med batterier, hvis du vil tilføje en hønsehuslampe. Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice team hvis du har spørgsmål.

Den automatiske dørs kontrolpanel

Kundebilleder

Alle gør sig klar til at gå i seng
Omlet lampe hønsehus
Gør det lettere for høns at komme ind
Høns, der kommer ud af deres hønsegård gennem en automatisk dør, tiltrukket af salat, som de har fået udleveret
Hyggelig
Natlys
Omlet grøn automatisk dør til hønsegård, der er fastgjort til en hønsegård i træ
Nattelyset passer perfekt på få minutter
 Omlet coop light er fastgjort på indersiden af et hønsehus.
Høns i en Cube hønsegård om natten med lys inde i hønsegården
Fantastisk lys, tilbage i stalden af sig selv den anden nat!
En Omlet hønsegårdslampe, der er monteret på toppen af en Eglu Cube hønsegård.
Coop light og Autodoor
Lys i hønsegård
Tre kyllinger i hønsehuset med en Autodoor.
En høne i et stort grønt Cube hønsehus
Har netop modtaget denne nye coop light

Verificerede Anmeldelser

Hønsehuslampe

4 stjerner:

0

3 stjerner:

0

2 stjerner:

0

1 stjerne:

0
Virker fantastisk
Susanne,
Har købt denne lampe sammen med hønselemmen, og må sige at det er virkelig gennemtænkt. Og det fungere 110 %. Fedt med indstilling af tiden, og kan kun give dette produkt 5 store stjerner.
Anmeldelse af: Hønsehuslampe
Write a Review