Begrænset tilgængelighed som følge af høj efterspørgsel. Se venligst vores side med lager information for at finde flere oplysninger.

Små hundebure

Når det handler om hundebure, betyder størrelsen noget - det er vores filosofi bag hvert design af små hundebure fra Omlet. Som kæledyrsfirmaet, der udfordrer kæledyrsplejenormen, tænkte vi ud over grænserne for blot at have en enkelt soveplads, for at skabe præcis, hvad små hunde har brug for. Vi har ikke blot skabt en hundehule med holdbarhed i et slankt møbeldesign, vi har skabt et hundehjem i dit hjem, hvor selv de mindste hunde kan føle sig trygge og sikre.

125 anmeldelser
omlet fido studio hundebur
79 anmeldelser
omlet fido classic hundebur
37 anmeldelser
omlet fido nook hundebur

Små huler til små hunde

Opdag Omlets brede udvalg af små hundebure, fra enkelbursholdere til hundehuler i møbelstil, der komplementerer dit interiør. Omlets små hundebure, der er eksklusivt designet som en sovekrog, hvor din hund kan dagdrømme, giver den komfort og sikkerhed, som din lille hund higer efter. Den lette foldning, opbevaring og de to døre gør disse små hundebure til det perfekte afslapningsfristed for at holde din lille hund komfortabel og sikker.

3 grunde til at du vil elske et lille hundebur fra Omlet

Som kæledyrsforældre stillede vi spørgsmålstegn ved de gamle hundebure og spurgte, om der var en måde at give vores hunde mere på. I Omlets små hundebure finder du 3 fordele:

  • Holdbare: Alle vores hundebure er lavet af kraftig svejset ståltråd, der vil tåle tidens tand og din hunds mange år.
  • Brugbare: Vi ser hundebure som mere end blot et træningsredskab. Vores hundebure er designet fra klassisk til moderne med muligheden for at integrere dem i dit rum, så din hund kan nyde dem også når de ikke længere er hvalpe.
  • Komfortable: Hundehuler skal være lige så behagelige som dit eget soveværelse. Derfor har vores hundebure unikke muligheder som garderobeopbevaring og universel kompatibilitet med hundesenge for at skabe den ultimative hundekomfort.

Skab din lille hunds yndlingssted

De bedste komfortløsninger er dem, der tænker kreativt. Vores søvnløsningsprodukter strækker sig ud over hundeburet og omfatter understøttende hundesenge med madrasser med memoryskum, der løfter din hunds søvn til et højere niveau. Fyld din hunds dagdrømme med et superblødt hundetæppe for at fuldende den totale søvntilfredshed. Og bare rolig, vi tænkte også på dig - hvert sengebetræk og tæppe er lette at rengøre og kan maskinvaskes.

Bringing dig tættere på din bedste ven

Vores mission hos Omlet er at bringe mennesker og kæledyr tættere på hinanden. Ved altid at stille spørgsmål, er vi i stand til at skabe unikke løsninger på, hvad der kan være muligt. Vores små hundebure er mere end blot et opholdsrum til din hund. Omlets hundebure er den ultimative soveløsning, der giver dig mulighed for at behandle din hund som det familiemedlem, den er.