Begrænset tilgængelighed som følge af høj efterspørgsel. Se venligst vores side med lager information for at finde flere oplysninger.

Store hundebure

Hver stor hund fortjener deres eget sted - det er vores filosofi bag hvert design af Omlet store hundebure. Vi satte os for at udfordre standard hundebure og tænke ud over grænserne for blot en enkelt soveplads. Konstrueret med holdbarhed og et slankt møbeldesign skabte vi ikke kun en hundehule, vi skabte et hundehjem i dit hjem, uanset hvor stor din hund er.

125 anmeldelser
omlet fido studio hundebur
79 anmeldelser
omlet fido classic hundebur
37 anmeldelser
omlet fido nook hundebur

En hundehule til større hunde

Oplev Omlets brede udvalg af store hundebure, fra små bure til hundehuler i møbelstil, der komplementerer dit interiør. Omlets store hundebure er eksklusivt designet som en sovekrog så din hund kan dagdrømme og tilbyder den komfort og sikkerhed, som din store hund higer efter. Den let sammenfoldelige opbevaring og de to døre gør disse store hundebure til det perfekte afslapnings-tilflugtssted, som din hund kan tage med sig fra lille hvalp til seniorårene.

3 grunde til at du vil elske det store hundebur fra Omlet

Som kæledyrsforældre stillede vi spørgsmålstegn ved de gamle hundebure og spurgte, om der var en måde at give vores hunde mere på. I Omlets store hundebure finder du 3 forskellige fordele:

  1. Holdbare: Alle vores hundebure er konstrueret af kraftigt svejset ståltråd, der vil tåle tidens tand og din hunds mange år.
  2. Brugbare: Vi ser hundebure som mere end blot et træningsredskab. Vores hundebure er designet fra klassisk til moderne med muligheden for at integrere dem i dit rum, så din hund kan bruge det som deres eget.
  3. Komfortable: Hundehuler skal være lige så behagelige som dit eget soveværelse. Det er derfor, vores hundebure har unikke muligheder som garderobeopbevaring og universel kompatibilitet med hundesenge for at skabe den ultimative hundekomfort.

Skab din favorithunds yndlingssted

De bedste komfortløsninger er dem, der går udover det normale. Vores produkter strækker sig ud over hundeburet og omfatter støttende madrasser med memoryskum til hundesenge, der løfter din hunds søvn. Fuldend din hunds dagdrømme med et superblødt hundetæppe for at fuldende den totale søvntilfredshed. Og bare rolig, vi tænkte også på dig - hvert sengebetræk og tæppe er lette at rengøre og kan maskinvaskes.

Vi bringer dig tættere på din bedste ven

Hos Omlet er vores mission at bringe mennesker og kæledyr tættere på hinanden. Ved altid at stille spørgsmål, er vi i stand til at skabe unikke løsninger på, hvad der er muligt. Vores store hundebure er mere end blot et opholdsrum til din hund. Omlets hundebure er den ultimative soveløsning, der giver dig mulighed for at behandle din hund som det familiemedlem, den er.