Begrænset tilgængelighed som følge af høj efterspørgsel. Se venligst vores side med lager information for at finde flere oplysninger.

Boliger til marsvin

Omlet løfter marsvineboliger til et helt andet niveau. Bogstaveligt talt. Designet med marsvins sundhed og velvære i tankerne, giver udvalget dig mulighed for at give dine marsvin den plads, underholdning og sikkerhed, de har brug for og fortjener.

144 anmeldelser
Eglu Go marsvinehus
90 anmeldelser
Zippi tunnelsystem til marsvin
76 anmeldelser
Zippi løbegårde og legegårde til marsvin
79 anmeldelser
Legetøj og tilbehør til marsvin

Personaliserede boligforhold til marsvin

Uanset dit marsvins størrelse, pladsen i din have og dit marsvins behov - har Omlet en marsvineopsætning, der vil holde dine kæledyr glade og sunde. Placer dem i et vejrbestandigt marsvinehus, og lad dem løbe mellem løbegårde og legegårde efter eget ønske med Zippi tunnelsystem til marsvin. Frihed for dine kæledyr, mens du stadig har ro i sindet, velvidende at de er trygge og glade.

3 grunde til at give dit marsvin en Omlet-bolig

  • Kan tilpasses: Omlet designer produkter til marsvin, der lader dig skabe præcis den opsætning, du og dine kæledyr har brug for. Flyt, udvid og skab tilbehør til din marsvinelegeplads til enhver tid for at tilføje spænding på højeste niveau.
  • Sikkert: Vi forstår kampen med at ønske, at dit marsvin skal udforske uden grænser, mens vi stadig bekymrer os om deres sikkerhed. Det er derfor, vi har designet marsvineprodukter, der holder selv de mest vedholdende rovdyr væk, og de mest dygtige flugtkunstnere i sikkerhed.
  • Vejrbestandig: Lad ikke dit kæledyrsmarsvin blive begrænset af svulmende sommervarme eller kolde snestorme. Opbevar dem i et isoleret, godt ventileret hus med en tilsluttet løbegård, så de altid kan finde ly.

Skab dit marsvins drømmebolig

Der er ingen grund til at stoppe ved et bur og en løbegård. Omlet giver dig mulighed for at personliggøre din marsvinelegeplads med skræddersyede presenninger til marsvineløbegårde, specialdesignet godbidslegetøj og stimulerende marsvinelegetøj, der afspejler den naturlige marsvineadfærd, såsom legetunneller og shelters.

Designet af marsvineeksperter

Hos Omlet forfølger vi ubønhørligt løsninger på de spørgsmål, vi konstant rejser. Vi har finpudset vores marsvinehuse og resultaterne er ekstraordinære. Nyd dit marsvin på en ubekymret, naturlig måde – i ethvert rum og med ethvert erfaringsniveau.