Begrænset tilgængelighed som følge af høj efterspørgsel. Se venligst vores side med lager information for at finde flere oplysninger.

Marsvinehuse

Med Omlets marsvinehuse kan dit marsvin komfortabelt bo udenfor året. Dit marsvins velbefindende og din arbejdsbyrde står i centrum for vores genialt designede huse. Dagene med at huse marsvin i trange, indendørs bure er forbi – vi har omskrevet manuskriptet om marsvinepleje.

125 anmeldelser
Eglu Go marsvinehus

Et marsvinehus til enhver årstid

Uanset om du er en førstegangs marsvineejer, eller er erfaren med at holde marsvin, findes der et Omlet hus til enhver fase af din rejse. Praktiske bagadgangspaneler, en unik lukkemekanisme til døre og uovertrufne sikkerheds- og isoleringsmetoder er alle pakket ind i et elegant design, der gør vores marsvinehuse til en stærk erklæring for enhver have.

3 grunde til at købe et marsvinehus fra Omlet

  1. Huse, der er lette at rengøre, der giver mere tid tid til leg
  2. Tilbehør til huse for at optimere dit marsvins rum
  3. Løbegårde, der kan udvides for at maksimere plads

Skab dit marsvins rum

Vi har lagt grunden til unikt og givende marsvineejerskab. Vores omhyggeligt designede marsvinehuse holder dine marsvin varme om vinteren og afkølede om sommeren, de er rovdyrbestandige og kan tilpasses til din livsstil.

Optimer tilknytningen til dit marsvin

Hos Omlet forfølger vi ubarmhjertigt løsninger på de spørgsmål, vi konstant rejser. Vi har finpudset vores marsvinehuse med disse sysler, og resultaterne er ekstraordinære. Nyd dit marsvin på en ubekymret, naturlig måde - i ethvert rum og med ethvert niveau af erfaring.