Begrænset tilgængelighed som følge af høj efterspørgsel. Se venligst vores side med lager information for at finde flere oplysninger.

12V Strømforsyning til den automatiske dør til hønsehuset

Vi tjekker vores lagerbestand…

74,00 kr.

Sæt din automatiske dør til strøm i stikkontakten med denne 12V EU strømforsyning, så behøver du aldrig bekymre dig om at udskifte batterierne igen. Adapteren har en 1,8m ledning og skal tilsluttes et passende udendørs stik.

Bemærk venligst, at kun automatiske døre købt efter april 2023 er kompatible med denne strømforsyning. Hvis du har købt din Autodoor før dette, bør du forsyne din dør med batterier.

Hvis du er usikker på, hvilken version af døren du har, så tjek venligst FAQ-sektionen nedenfor.

Strømoplysninger kun til reference.

Udgangsspænding: 12V
Udgangsstrøm: 500mA
Max udgangseffekt: 6W
DC stiktype

Ofte stillede spørgsmål

Hvis du vil forsyne din Autodoor med strøm i stedet for batterier, skal du sikre dig, at du har den rigtige version af døren. Den nemmeste måde at gøre dette på er at tjekke kontrolpanelet. Hvis der er et nummer (014.0130) i øverste venstre hjørne af advarselsmærkaten, har du den nyeste version af Autodoor og kan vælge batterier eller hovedstrømforsyning. Hvis du ikke ser et nummer, skal du forsyne din Autodoor med batterier. Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice team hvis du har spørgsmål.

Den automatiske dørs kontrolpanel

Kundebilleder

Verificerede Anmeldelser

12V Strømforsyning til den automatiske dør til hønsehuset

5 stjerner:

4 stjerner:

3 stjerner:

2 stjerner:

1 stjerne: