Begrænset tilgængelighed som følge af høj efterspørgsel. Se venligst vores side med lager information for at finde flere oplysninger.
Tabby cat scratching light up scratching post

SÆT

KLØERNE I

Videnskaben i at kradse

Kan teknologi opfylde kattes naturlige behov? Et kradsetræ er et must have, hvis du vil holde din kats klør – og din sofa – i god stand. Men hvad nu hvis teknologien kunne løfte fordelene ved at kradse til et højere niveau? 

Vi kiggede på videnskaben bag naturlig katteadfærd og derefter på, hvordan videnskaben kunne hjælpe os med bedre at imødekomme behovene hos apex-rovdyret, der slumrer over din radiator.

DERFOR KRADSER KATTE!

cat using tall cat cat scratcher to strop claws
Katte strækker hele kroppen, når de klør sig.

'Stropping' på engelsk er den tekniske betegnelse for kattekradseri, og det gavner din kat både mentalt og fysisk. 

I naturen folder katte sig lodret mod høje, robuste overflader for at fjerne gamle skaller og holde deres kløer korte, skarpe og sunde. Denne handling giver dem også en fuld kropsstrækning og frigiver endorfiner, der hjælper dem med at slappe af.

HVORFOR KALDER DET FUNKLENDE LYS?

cat looking up at a glowing tall cat scratcher
Lys og bevægelse fanger kattens øjne.

Uanset hvor kælen din kat end er, er katte naturlige - og formidable - jægere. De er skabt til at jage, forfølge og kaste sig over, og denne evne giver dem stimulering og motion til både hjerne og krop. 

Et hurtigt scroll på sociale medier vil vise dig, hvor meget katte elsker at jagte lasere, hvilket, udover at holde dem i form, er usvigeligt underholdende for menneskelige tilskuere.

De er heller ikke afvisende over for lidt tv. Hvis du nogensinde har sat Attenborough på, når din kat er i nærheden, vil du have bemærket, at den er lige så fikseret på stimer af fisk, der svømmer, som vi er.

Vi spekulerede over, hvordan vi kunne bruge teknologi til at tilfredsstille vores kattes naturlige behov og instinkter. Kunne vi designe et produkt, der medførte fordelene ved at jage og stroppe og hjalp os mennesker med at engagere og knytte bånd til vores kattekammerater?

Vores svar var at begynde med den måde, katte interagerer med teknologi på, og bygge denne indsigt - helt bogstaveligt - ind i ét produkt, enhver katteejer burde have: Et kradsetræ. Derfra konstruerede vi Switch, et kradsetræ med over 1.200 uimodståelige lysindstillinger, der er lige så attraktive for vores øjne, som de er fascinerende for katte.

hvad gør kradseri tilfredsstillende?

Switch cat scratcher in comparison to average cat scratcher
20 % højere end den gennemsnitlige kradser, for en hel kropsstrækning.

Hvis katte skal få det fulde udbytte af at kradse, skal de være i stand til at strække deres kroppe helt ud og lægge deres vægt bag den nedadgående bevægelse. Det betyder, at overfladen, de kradser mod, skal være tilstrækkelig høj og stabil. 

Vi begyndte med at samle data for at bestemme den gennemsnitlige højde af en kat, når den er helt udstrakt, samt analysere andre kradsetræer på markedet. Vi beregnede, at hvis vi designede vores kradsetræ 20 % højere end gennemsnittet ville vi gøre den 50 % højere end den gennemsnitlige kat, hvilket giver endnu større katteracer den højde, de havde brug for for at strække sig maksimalt. Med 85 cm er Omlet Switch 15 cm højere end det gennemsnitlige kradsetræ.

Cat leaning against a strong cat scratcher without it toppling
Den ekstra vægt betyder, at katte i alle størrelser kan klø sig uden bekymring.

For at katte kan kradse med selvtillid, skal et kradsetræ have styrken til at modstå den fulde kraft af kattens vægt. Vores designere sørgede for dette med anti-vælteteknologi, et vægtet indre kammer, der, når det er fyldt med enten vand eller sand, giver Switch et lavt tyngdepunkt og giver yderligere 2,5 kg for at øge stabiliteten med 45 % uden den ekstra forsendelsesvægt og omkostning.

Desuden valgte vi 100 % biologisk nedbrydelig sisal til hylsteret, med lodrette riller og ru tekstur for at efterligne træbark og genskabe fornemmelsen af ​​en god kradse-session i naturen.

DEt bedste kradsetræ på, og for planeten

woman assembling a tall durable sisal cat scratching post
100 % biologisk nedbrydelige, udskiftelige sisal ærmer.

Vi stoppede ikke der. Efter at have designet et kradsetræ, der var højt og stabilt nok til at hjælpe vores katte med at slappe af, spurgte vi, hvordan kan vi gøre det bæredygtigt nok til at give os ro i sindet? Kradsetræer er lavet til at blive flået, revet og makuleret - det er det, de er til - men betyder det, at de skal være til engangsbrug? Mange kradsetræer har en kort levetid og ender uundgåeligt deres dage på lossepladsen. Vi spekulerede på, om vi kan designe et kradsetræ til at blive ødelagt og holde for evigt?

Replacing the sisal sleeve of the Switch cat scratcher
Når den er slidt, skal du bare udskifte og genbruge sisal-hylsteret.

Med udgangspunkt i basen valgte vi materialer, der passer til formålet - og eftertiden. Switch har en bambusbase, der er mere robust end hvid eg, som aldrig skal udskiftes. Med et fuldt bionedbrydeligt sisal-hylster udskiftet cirka hver sjette måned fandt vi ud af, at Switch kan spare 33,5 kg på lossepladsen og 50 kg CO2 i løbet af en kats levetid. Så uanset om du vælger creme- eller kaffefarven, er Switch et grønt valg.

SWITCH, KAMERA, ACTION

Progress

"Dette løfter kradseri til et højere niveau!"

LIAM, Storbritannien

Progress

"Det sejeste produkt til katte!"

KAITLYN, USA

Progress

Baku og Yuki er vilde med deres Switch-kradsetræ.

NANDA, HOLLAND

Progress

"De forskellige indstillinger holder katten underholdt i timevis."

joyce, HOLLAND