Limited availability due to high demand. Please see our Stock Availability page for more information.

Verificerede anmeldelser for Zippi tunnelsystem til kaniner

3 stjerner:
0
2 stjerner:
0
1 stjerne:
0
Gennemsnitlig bedømmelse:
Baseret på 11 verificerede anmeldelser
Skriv en anmeldelse
Filter By:

Mine marsvin er elleville - Marta,

Utrolig god tunnel, mine marsvin elsker nemlig at rende ud og ind så meget, at det er som om at de aldrig stopper. Jeg er mega glad over at jeg købte den????
Anmeldelse af: Zippi tunnel dobbeltpakke med høhæk og bur-til-gård forbindelsessæt

Denne anmelder har 2-4 California kæledyr


Føler mig som en montør - Alan,

Produktet er helt fantastisk – høj kvalitet i konstruktion og materialer. Det endelige resultat er derfor fremragende, det er dog irriterende at kunden selv skal samle det – at montere hængsler og klemmer med masser af små skruer kræver den rigtige skruetrækker og nogen færdigheder og det tager et stykke tid med et tunnelsystem med flere dele. Forudsamlede hængsler og klemmer ville ikke have nogen effekt på indpakningen og forsendelsen og ville spare nogle plastikposer med skruer og smådele. Forestil dig at købe tøj og finde knapperne i små plastikposer.
Anmeldelse af: Zippi tunnel bur-til-gård forbindelsessæt

Verificeret køb: Nov 2019


Fremragende produkt - Fern, Lanarkshire,

Et fremragende tunnelsystem, nu kan jeg bare sætte min lille kanin i hans bur/gård og er ikke nødt til at forstyrre ham hele tiden for at samle ham op og flytte ham omkring. Han elsker at løbe igennem tunnelen.. nu er jeg bare i gang med at spare op til at kunne købe flere tunneler og gårde! Det tog mig et stykke tid at finde ud af at samle den, men fik det hurtigt ordnet og sat op :) Jeg er rigtig glad for produktet!
Anmeldelse af: Zippi tunnel bur-til-gård forbindelsessæt

Verificeret køb: Jul 2019


Omelet tunnel - Sheree,

Mine kaniner elsker deres tunnel, de løber ind og ud af den meget glade
Anmeldelse af: Zippi tunnel bur-til-gård forbindelsessæt

Verificeret køb: Jun 2019


Utroligt produkt - Dawn,

Jeg købte en Omlet udendørs løbegård og Zippi tunnel til at forbinde den til mit træbur. Jeg er ekstremt tilfreds med produktet. Det er alt sammen godt designet og godt lavet. Jeg kan virkelig godt lide idéen om at alting er så let at udvide på et senere tidspunkt, år man først har set hvordan det hele passer sammen – jeg har allerede lagt planer for næste fase!!
Anmeldelse af: Zippi tunnel bur-til-gård forbindelsessæt

Verificeret køb: Okt 2019


Fantastisk produkt - Toby,

Helt fantastisk produkt, let at montere og med gode instruktioner. Det er virkelig smart hvordan alle delene kan linkes sammen. Kundeservice var virkelig hjælpsomme over telefonen. Højt anbefalet!
Anmeldelse af: Zippi tunnel bur-til-gård forbindelsessæt

Verificeret køb: Jun 2019


Zippi tunnel og gård - Adam, West Yorkshire,

Jeg gik og overvejede et stykke tid om jeg kunne retfærdiggøre at bruge så mange penge på en løbegår og tunnel efter at jeg lige har fået to kaniner, men jeg er så glad for at jeg gjorde det, det er helt vilde med det, og selv min mand synes det er en fantastisk idé og han var meget skeptisk. De var overhovedet ikke bange for at bruge det og løb direkte igennem tunnelen til deres nye gård, én af dem lægger sig endda bare i tunnelen! Tusind tak, jeg kommer helt sikkert til at udvide tunnelsystemet snart :)
Anmeldelse af: Zippi tunnel dobbeltpakke med bur-til-gård forbindelsessæt

Verificeret køb: Jul 2019


Glade marsvin - Fiona,

Jeg var lidt skeptisk omkring prisen, men mine marsvin elsker det. De render ind og ud af deres bur og gård som de har lyst, og de bruger gården meget mere end jeg ville have sat dem derud i. De har vilde halve timer hvor de bare løber frem og tilbage i tunnelen. Elsker elsker elsker
Anmeldelse af: Zippi tunnel bur-til-gård forbindelsessæt

Verificeret køb: Apr 2019


Skal have to døre - Julie,

Dette er en fantastisk måde at få delene når du forsøger at skabe et nyt system. De leveres dog alle individuelt pakket. Lige nu bruges disse til et setup med bur og en lille indhegning. Men hvis du har nogle unge og snu kaniner som mit par, så vil du hurtigt se det praktiske i at have en isolerende dør i hver ende. 90 graders hjørnet er virkelig vigtigt i mit setup, da de lige rør kun kan bøjes en smule (jeg skal dog bruge en til).
Anmeldelse af: Zippi tunnel dobbeltpakke med hjørne og bur-til-gård forbindelsessæt

Verificeret køb: Nov 2020


Fem poter - Julie,

Det har taget noget tid, men nu er jeg der endelig. Vi har to hollændere, som er adskilt EFTER at være blevet neutraliseret men som godt kan lide at se hinanden. De elsker deres Omlet udendørs kaningård plus egluer (hader at være inde), men de er nødt til at bo i et bobbelt bur inde i garagen i vinterkulden. Jeg har endelig sat en opdelt gård op med en tunnel til hver af side af Omlet legegården langs garagen. Tunnelerne kan faktisk kun bøjes lidt, og 90 graders hjørnerne og de vinklede forbindelsesled er meget vigtige. Den klogere, mere generte kanin bor øverst i buret, men har ingen problemer med at kravle op af de rillede tunnelrør, som er nødt til at være diagonale (det tog ham fem minutters eksperimenteren). Jeg har lært at man altid bør sætte en dør, der kan lukkes helt, i enden for at isolere og bør have en ekstra dør eller hjemmelavet plade til justering. Kaniner gik fra at surmule til øjeblikkelig glæde. Når det bliver sommer rykker jeg hele tunnelsystemet ud på græsplænen.
Anmeldelse af: Zippi tunnel - enkel

Verificeret køb: Nov 2020

1 af 2   Næste