Omlet holder fortsat åbent! Find flere oplysninger her.

Kunde anmeldelser

Her finder du et udvalg af de tilbagemeldinger vi har fået fra vores kunder. Hvis du har lyst til at anmelde et af vores produkter, kan du finde knappen 'Skriv en anmeldelse' på de individuelle produktsider.

Vores anmeldelser

Her finder du et udvalg af de tilbagemeldinger vi har fået fra vores kunder. Hvis du har lyst til at anmelde et af vores produkter, kan du finde knappen 'Skriv en anmeldelse' på de individuelle produktsider.

5 stjerner:
198
4 stjerner:
42
3 stjerner:
5
2 stjerner:
1
1 stjerne:
0
Gennemsnitlig bedømmelse: Baseret på 246 anmeldelser

Automatisk dør til hønsehuset - Grå

Enkelt og effektivt - Lars, 28 May 2020
Automatisk dør til hønsehuset - Grå

Nem installation, rimelig god byggekvalitet, fungerer efter hensigten.


Beaphar ormekur - 2 tabletter

orne kur - Anita, 16 May 2020
Beaphar ormekur - 2 tabletter

Virkede som det skulle.


Automatisk dør til hønsehuset - Grøn

Automatisk dør til hønsehus - Alexandra, 5 May 2020
Automatisk dør til hønsehuset - Grøn

Har installeret automatisk dør i en trædør ind til hønsehus. Installationsguide super god og let at følge. Virker rigtig godt. Dejligt køb og hønsene er glade for at kunne komme ud før jeg er stået op.


Poppy Peck Toy

- Frits, 1 May 2020
Poppy Peck Toy


Kraftigt overtræk med rendekanter til walk-in gården - 2 meter

Overtræk med rendekanter - Bettina, 26 April 2020
Kraftigt overtræk med rendekanter til walk-in gården - 2 meter

Virkelig godt, kraftigt og solidt overtræk med rendekanter til løbegård. De medfølgende elastikkroge er også af god kvalitet.


Udendørs kaningård - 2 x 3 x 2

Kaninløbegård - Bettina, 26 April 2020
Udendørs kaningård - 2 x 3 x 2

Rigtig fin løbegård. Nem at samle med små plastiksamlinger, som dog godt kunne stramme lidt kraftigere omkring trådnettet.


Beaphar ormekur - 2 tabletter

Dårlig smag - Vivi, 10 April 2020
Beaphar ormekur - 2 tabletter

Det tog fire dage, to tabeletter og meget forskelligt foder at få vores kat til at spise nok til at hun blev ormefri.


Automatisk dør til hønsehus - Monteringssæt til Eglu Cube Mk1

Super og Driftsikker - Christian, 9 April 2020
Automatisk dør til hønsehus - Monteringssæt til Eglu Cube Mk1

Jeg har nu haft produktet i ca. 6 måneder og det virker virkelig godt og kan klare mere end 6 måneder på blot 4 små batterier. Jeg er SÅ glad for den, at jeg overvejer at indkøbe en ekstra i mellem hønsegård og have. Den har Aldrig svigtet og giver frihed til arbejde, weekendture og andet. Kan varmt anbefales.


Automatisk dør til hønsehuset - Grå

A huge help for my girls - Bette, 7 April 2020
Automatisk dør til hønsehuset - Grå

We finally installed the Autodoor on our coop and it works like a dream! Set-up was fast and easy, installation went without a hitch, and our girls have no problem using it. We are definitely getting another one for the back of the coop, so they can start their wandering whenever they like in the morning. This is a definite timesave for us. Excellent product and purchase, I highly recommend it for anyone in need of a way to ensure their chickens are tucked in at night and let out in the mornings, even when you're not home.


Beaphar ormekur - 2 tabletter

alt for tynd kat - Solveig, 22 March 2020
Beaphar ormekur - 2 tabletter

det ser ud til at ormekuren virker. Min kat er begyndt at spise mere, men endnu ikke at tage på

1 af 25   Næste