Bare så du ved det, Omlet fortsætter som vi plejer. Find mere information her.

Kunde anmeldelser

Her finder du et udvalg af de tilbagemeldinger vi har fået fra vores kunder. Hvis du har lyst til at anmelde et af vores produkter, kan du finde knappen 'Skriv en anmeldelse' på de individuelle produktsider.

Vores anmeldelser

Her finder du et udvalg af de tilbagemeldinger vi har fået fra vores kunder. Hvis du har lyst til at anmelde et af vores produkter, kan du finde knappen 'Skriv en anmeldelse' på de individuelle produktsider.

5 stjerner:
192
4 stjerner:
40
3 stjerner:
5
2 stjerner:
0
1 stjerne:
0
Gennemsnitlig bedømmelse: Baseret på 237 anmeldelser

Beaphar ormekur - 2 tabletter

alt for tynd kat - Solveig, 22 March 2020
Beaphar ormekur - 2 tabletter

det ser ud til at ormekuren virker. Min kat er begyndt at spise mere, men endnu ikke at tage på


Geo fuglebur - Cremefarvet og sort

fantastisk legeplads til baby Pippin - Christine, 18 March 2020
Geo fuglebur - Cremefarvet og sort

Jeg er så glad for, at jeg fandt dette smukke bur til vores baby undulat. Jeg har haft undulater hele mit liv, men har aldrig haft et bur, min fugl kunne flyve i. Baby Pippin er fire måneder gammel og ved at falde godt til i sit rummelige hjem. Han elsker at svinge og klatre og flyve. Tak for det gennemtænkte design, der tager udgangspunkt i fuglenes fysiske og mentale behov!


Geo fuglebur - Cremefarvet og sort

Smukt bur - perfekt til vores enlige undulat! - Beth, 14 March 2020
Geo fuglebur - Cremefarvet og sort

Vi fik Omlet buret som erstatningshjem til vores 3 år gamle undulat. Det blev leveret rigtig velpakket og tog lidt tid at samle, men nu det er færdigt, er det virkelig robust og ser godt ud. Næsten alt vores legetøj kunne overføres, skønt vi skulle bruge vores egne foder- og vandstationer, indtil han blev vant til Omlets - hvilket kun tog et par uger. Der er en masse anbefalinger om ikke at få et rundt bur, men jeg vil virkelig ikke anse dette som værende rundt, der er stadig hjørner, og vi har vores stående op mod en væg, så vores undulat er slet ikke utilpas. Selvom vi lader vores fugl flyve frit det meste af dagen, er der masser af plads til at han kan flyve indeni, når vi er ude. Et par anbefalinger, vi savnede at have en rist i bunden, da vores undulat godt kan lide at gå rundt på gulvet nogle gange, men det er bare en præference. En ting, vi var nødt til at gøre, var at placere nogle pinde på burets dør for fuglen at lande på, når den kommer ind, da kanten er ret tynd at sidde på. Ellers tog vores lille fyr så godt imod dette bur, og vi er virkelig glade for det! Det er en stor størrelse til en enlig undulat, og han har meget mere plads end i sit oprindelige bur. Vi var mest interesseret i noget, som vores undulat ville være glad i snarere end udseende, så det er bare en bonus, at dette er et dejligt design og ligner et kunstværk i rummet!


Geo fuglebur - Cremefarvet og sort

Geo fuglebur. - Shan, 12 March 2020
Geo fuglebur - Cremefarvet og sort

Jeg købte dette dejlige bur da det var det bur med mest indvendig plads jeg kunne finde. Det er meget attraktivt, og sjovt at samle. Det har taget mine 4 undulater, Willow, Cache, Maple og Jem lidt tid at vænne sig til deres nye foderstation. Det er rigtig nemt at rengøre. Det eneste negative er, at mange af undulaternes tidligere legesager og siddepinde ikke passer ind i buret grundet vinklerne. Pip pip!!


Udendørs kaningård - 2 x 3 x 2

Meget tilfreds - Mette, 11 March 2020
Udendørs kaningård - 2 x 3 x 2

Hvis man lige tager sig tid til at kikke vejledningen igennem og får styr på de forskellige paneler og clipse og er to personer om at samle det, så er det nemt at samle. Det tog os 1 dag for et højt bur, 2 paneler bredt, 4 paneler langt. Det er solidt, når det er samlet, det har en professionel finish. Der er endda en magnet på den nederste dørlås, så den er sværere at åbne selvom låsen ikke er slået for. Jeg fik leveret en dør med en skade men fik en ny uden problemer med ekspreslevering. Kaninerne er glade for det - jeg er glad :-).


Omlet skruepløkker - 12stk.

Super nemme at bruge - Mette, 11 March 2020
Omlet skruepløkker - 12stk.

Skruepløkkerne virker efter hensigten, de er nemme at skrue i og man falder ikke over dem


Glitter motionsbold til gnavere

virkelig god - Vincent, 9 March 2020
Glitter motionsbold til gnavere

mine ørkenrotter elsker den selvom det er til hamster:) ;)


Geo fuglebur - Cremefarvet og sort

Geo fuglebur foderstation - Connie, 26 February 2020
Geo fuglebur - Cremefarvet og sort

Designet er fantastisk, ulig noget andet bur jeg nogensinde har haft før. Foderstationen er langt den bedste.


Geo fuglebur - Cremefarvet og sort

- Chris, 23 February 2020
Geo fuglebur - Cremefarvet og sort

Fantastisk. Jeg købte det til en ven, der er fuldstændig vild med det her bur og det samme er finkerne. Masser af kommentarer fra hendes venner om hvor fantastisk buret er. Rigeligt med plads til at finkerne kan flyve omkring.


Geo fuglebur - Cremefarvet og sort

Fantastisk fuglebur - Jeanette, 29 January 2020
Geo fuglebur - Cremefarvet og sort

Jeg er så glad for mit fuglebur og mine undulater elsker det, bedste køb nogensinde, lækker luksus til fuglene :-) og så er det smukt at se på...

1 af 24   Næste