Kundeanmeldelser

Her finder du et udvalg af de tilbagemeldinger vi har fået fra vores kunder. Hvis du har lyst til at anmelde et af vores produkter, kan du finde knappen 'Skriv en anmeldelse' på de individuelle produktsider.

Vores anmeldelser

Her finder du et udvalg af de tilbagemeldinger vi har fået fra vores kunder. Hvis du har lyst til at anmelde et af vores produkter, kan du finde knappen 'Skriv en anmeldelse' på de individuelle produktsider.

5 stjerner:
230
4 stjerner:
47
3 stjerner:
5
2 stjerner:
1
1 stjerne:
0
Gennemsnitlig bedømmelse: Baseret på 283 anmeldelser

Topology - Memoryskum hundeseng - Grå - Medium

Fantastisk hundeseng - Natascha, 3 March 2021
Topology - Memoryskum hundeseng - Grå - Medium

Vores hund er absolut glad og tilfreds med sin nye hundekurv. Især de bløde sider er et kæmpe hit. Vi har vasket betrækket nogle gange og den ser stadig sprit ny ud. Vi vil i kommende fremtid og købe de andre udskiftelige betræk. Kan absolut anbefales.


Maya Donut katteseng - Earl Grey

Den er perfekt!! - Carrie, 29 January 2021
Maya Donut katteseng - Earl Grey

Jeg har købt så mange kattesenge gennem årene, hvoraf jeg ender med at give de fleste væk, fordi de næsten aldrig blev brugt, men denne gang er det nøjagtigt det modsatte - de elsker den bare og synes, at den er perfekt!! Så meget, at de står i kø for at komme op i den, og jeg køber helt sikkert flere! Kvaliteten er fantastisk, og den er så blød og overdådig. Størrelsen ser ud til at passe til alle mine katte, både store og små. De elsker at være i stand til at krølle sig sammen og hygge sig, og dets sider understøtter deres hoved, og stoffet ser ud til at holde på varmen, hvilket altid er en god ting, når det kommer til katte! Udover at sove, kan de godt lide at bruge den som en sofa og se tv, og de elsker også at sidde på den og vaske sig. Jeg vil bestemt købe flere og anbefale den til alle mine venner! Jeg elsker også, hvor alsidig den er, og jeg har aldrig set denne funktion på en katteseng før. Den kan bruges som den er eller med ben, så den er lidt hævet fra gulvet, og det at være i stand til at vælge hvilken stil der passer til mit hjem er et klart plus for mig!


Maya Donut katteseng - Snehvid

Katten der har det hyggeligst - Cheryl, 28 January 2021
Maya Donut katteseng - Snehvid

Mav er nok den kat i verden der har det allerhyggeligst, sengen er såååå blød, jeg er jaloux!


Zippi tunnel dobbeltpakke med høhæk og bur-til-gård forbindelsessæt

Mine marsvin er elleville - Marta, 25 January 2021
Zippi tunnel dobbeltpakke med høhæk og bur-til-gård forbindelsessæt

Utrolig god tunnel, mine marsvin elsker nemlig at rende ud og ind så meget, at det er som om at de aldrig stopper. Jeg er mega glad over at jeg købte den????


Maya Donut katteseng - Snehvid

Mine katte elsker den! - Gemma, 25 January 2021
Maya Donut katteseng - Snehvid

Jeg er så glad for at jeg endelig har fundet en katteseng, der ikke alene ser flot ud, men som mine katte elsker! Jeg oplever at de billigere kattesenge mister deres form og farve ret hurtigt, og det er overhovedet ikke sket! Den ser stadig fantastisk ud, og overtrækket er supernemt at vaske så det vil holde sig flot endnu længere! Jeg kan ikke anbefale den nok!


Qute bur i hvid til hamstere og ørkenrotter med opbevaring

Rigtig pænt bur. Ikke kæmpestort, men passer fint til vores to ørkenrotter. Skønt at buret er et pænt møbel. Virker robust.


Qute bur i hvid til hamstere og ørkenrotter med opbevaring

Vidunderligt bur – gennemtænkt i alle detaljer - Maiken, 18 December 2020
Qute bur i hvid til hamstere og ørkenrotter med opbevaring

Kan ikke anbefale dette bur nok. Har forsøgt med flere andre, men endelig fik jeg købt et bur, hvor designerne har taget fuldt højde for alt. Jeg har en lille lykkelig hamster.


Caddi godbiddispenser

Hønsedispenser - Kirsten, 17 December 2020
Caddi godbiddispenser

Super med den hønsendispenser! Det tog et par dage, men nu elsker de den. Den svinger frem og tilbage, og de er meget optaget af at plukke grønne godbidder. Super køb!


Qute bur i hvid til hamstere og ørkenrotter

Hamster bur - Henriette, 17 December 2020
Qute bur i hvid til hamstere og ørkenrotter

Det er meget gennemført og super gode detaljer.


Automatisk dør til hønsehuset med hønsehuslampe - Grå

Fantastisk produkt ! - Lars, 12 December 2020
Automatisk dør til hønsehuset med hønsehuslampe - Grå

Produktet ankom inden for få dage. Krævede lidt mere samling end jeg forventede, men med den meget grundige vejledning gik det smertefrit. Og produktet virker strålende. Vejledningen er fuldt på højde med Ikea. På den gode måde.

1 af 29   Videre