Kunde anmeldelser

Her finder du et udvalg af de tilbagemeldinger vi har fået fra vores kunder. Hvis du har lyst til at anmelde et af vores produkter, kan du finde knappen 'Skriv en anmeldelse' på de individuelle produktsider.

Vores anmeldelser

Her finder du et udvalg af de tilbagemeldinger vi har fået fra vores kunder. Hvis du har lyst til at anmelde et af vores produkter, kan du finde knappen 'Skriv en anmeldelse' på de individuelle produktsider.

5 stjerner:
115
4 stjerner:
18
3 stjerner:
3
2 stjerner:
0
1 stjerne:
0
Gennemsnitlig bedømmelse: Baseret på 136 anmeldelser

Qute Bur i hvid til hamstere og ørkenrotter

Lækkert bur - Thomas, 12 January 2019
Qute Bur i hvid til hamstere og ørkenrotter

Meget pænt bur der er en sand drøm for vores datters hamster. Buret er nemt at samle, og er betydeligt mere klædeligt for vores hjem, end alle de andre bure vi havde set på. Forsendelse var ganske hurtig, men vær opmærksom på at kassen er meget tung (omkring 17 kg).


Eglu Go kaninhus med tilbehør - Grøn

overordnet set en lækker løsning - Gina, 8 January 2019
Eglu Go kaninhus med tilbehør - Grøn

Vi er en børnehave der har investeret i et Eglu go hus med walk-in løbegård på 3x3 m. Kan godt lide at vandflasken hænger inde i huset, så den ikke fryser når det er (let) frost, også selv om lugen er åben om natten. Dog ville jeg gerne at lugen/hullet var lidt mindre som en slags kattelem. Jeg ville også gerne at bunden var helt flad og ikke med opdeling til madskål, da vi har valgt at have 3 kaniner, og fodrer derfor udenfor huset, så der er plads til at alle kan gå ind og sove i huset. Ang. løbegården, kunne jeg ønske en anordning der tillader at man kan aflåse døren/lågen lidt lettere, det er en anelse besværligt at sætte hængelås på. Vi købte også 2 x klar vejrbeskyttelsesovertræk på 3 m. De er dejlig lette at montere, men kunne godt ønske, at de for det første var længere (vores gård er 3 m bred, så de når kun lige over) og for det andet endte på en anden måde. (med en slags "tagrende" eller andet der ledte regnvandet væk fra gården) Vandet løber bare af dem og ned i tremmerne på løbegården hvor det så bare plasker ind alligevel, så i kraftigt regnvejr gør de ikke den store forskel. -og sætter man et stykke på siden får man problemer med monteringen pga. elastik-krogene. Men alt i alt en rigtig god investering, dejligt for både dyr og mennesker.


Walk-in hønsegård - 2 x 3 x 2

Hønse/kattegård - Connie, 16 November 2018
Walk-in hønsegård - 2 x 3 x 2

Købte gården på grund af flytning, til mine katte. Da det endelig var lykkedes os at få den samlet, det tog 4 mand en hel dag, kunne kattene komme ud og se deres nye omgivelser uden at blive væk. En hel del af "klemmer/beslagene" gik i stykker ved monteringen, måske fordi det var koldt. Vi ville gerne have haft brugsanvisningen som billeserie, som foreksempel you tube videoen, det var nemmere at forstå.


Zippi tunnel dobbeltpakke med hjørne og bur-til-gård forbindelsessæt

Mit nye yndlings Omlet produkt! - Rose, 12 November 2018
Zippi tunnel dobbeltpakke med hjørne og bur-til-gård forbindelsessæt

Sikke et fantastisk køb! Vi bruger vores tunneler til kaniner og marsvin, og de har nydt dem fuldt ud. Det er usædvanligt at finde et produkt på markedet som ikke alene er pænt, men også super praktisk. Jeg er glad ved at vide at vores lille flok dyr selv kan løbe imellem burene og græsplænen, ligesom de ville gøre det i naturen!! Tunnelerne var så lette at sætte sammen at selv børnene hjalp til, og de brugte timevis på at gemme godbidder og skabe forskellige "labyrinter" de kunne udforske. -10 ud af 10 stjerner - godt gået Omlet!!


Eglu Cube Mk2 med 2m hønsegård og hjul - Grøn

Eglu Cube Mk2 Med 2M Hønsegård Og Hjul - Grøn - Linda, 2 November 2018
Eglu Cube Mk2 med 2m hønsegård og hjul - Grøn

Vi har haft hønsehuset med hønsegården i ca. 3 mdr. og vores erfaringer med udstyret, er at selve hønsehuset fungerer rigtig godt. Det er let at holde rent og simpelt at betjene. Indhegningen omkring er noget bras. De holdere, som holder hegnet sammen for simple og går i stykker for et godt ord. Det skal være så smart, at det kan flyttes rundt, men det er ikke så ligetil, når der er hønsegård omkring. Det hegn, som ligger henad jorden, som rævesikring, det gror der græs op igennen. Så det er noget svært at flytte rundt med hønsehuset og når så plastikholderne går i stykker, så er det da helt umuligt. Godt vi kun købte huset med 2 meter hønsegård. Jeg synes ikke der er løftehøjde nok i hjularrangementet. Det net som ligger henad jorden har jeg fjernet, for hønsene går alligevel i en indhegning om dagen og om natten er der lukket af for hønsene.


Qute Bur i birk effekt til hamstere og ørkenrotter med opbevaring

Alt det jeg og hamster kunne drømme om: Praktisk, pænt, nemt at gøre rent, dejlig nem kontakt med hamster såvel via iagttagelse og via fysisk kontakt og sidst men ikke mindst, så er hamster overmåde glad for sit nye hjem.


1-meter forlænger til Eglu Go UP hønsegård

Forlænger af hønsegård - Dorith, 18 October 2018
1-meter forlænger til Eglu Go UP hønsegård

Da vi mistede en høne til måren var vi desværre nødt til at holde vores høns lukket helt inde derfor køb af hønsegårdsforlænger, den fungerer fint nu får hønsene bare en daglig køretur med hønsehus og gård. Fin service og nem at samle og tilføje til det bestående.


Qute Bur i valnød effekt til hamstere og ørkenrotter med opbevaring

Fin hamsterbur. Lidt mindre end forventet men passer fin til en max to hamstere eller ørkenrotter. God kvalitet og ret lige til da den skulle samles.


Udendørs løbegård til katte - 2 x 3 x 2

Fantastisk produkt - Nordsjællands, 26 July 2018
Udendørs løbegård til katte - 2 x 3 x 2

Helt igennem gennemført system og fantastisk service man oplever som kunde. Fragten til Danmark er desværre ret dyr (kr. 800,-) så man kan med fordel bestille flere samlet. Vi bruger løbegården til missemødre med killinger og har opdaget at 12 ugers killinger kan komme ud af nettet for oven hvor maskerne er større end for neden og i midten. Det betyder at man ikke kan have noget stående op af siderne som de kan stå på og klemme sig ud. Men et fantastisk produkt som har manglet på markedet længe. God kvalitet og nem at sætte op.


Eglu Go marsvinehus med 2m løbegård - Grøn

Perfekte udendørs marsvinehus - Ewa, 23 July 2018
Eglu Go marsvinehus med 2m løbegård - Grøn

Jeg har længe syntes at Eglu marsvineburet var smart men dyrt. Vi endte dog med at købe det og det er alle pengene værd. Det tager forholdsvis lang tid at sætte det op. Her i sommervarmen er der dejlig køligt indenfor i buret og så dyrene kan selv vælge om de vil være ude eller inde. Vi har hunde, men kan trygt lade dem være ude v buret da det er ræve/hundesikret. Da vi fik buret manglede drikkeflasken jeg skrev til Omlet som straks sendte drikkeflasken til os. Kan klar anbefale buret til andre.

1 af 14   Næste