Limited availability due to high demand. Please see our Stock Availability page for more information.

Kundeanmeldelser

Her finder du et udvalg af de tilbagemeldinger vi har fået fra vores kunder. Hvis du har lyst til at anmelde et af vores produkter, kan du finde knappen 'Skriv en anmeldelse' på de individuelle produktsider.

Vores anmeldelser

Her finder du et udvalg af de tilbagemeldinger vi har fået fra vores kunder. Hvis du har lyst til at anmelde et af vores produkter, kan du finde knappen 'Skriv en anmeldelse' på de individuelle produktsider.

5 stjerner:
262
4 stjerner:
52
3 stjerner:
7
2 stjerner:
2
1 stjerne:
0
Gennemsnitlig bedømmelse: Baseret på 323 anmeldelser

Klart overtræk med rendekanter til walk-in gården - 3 meter

Jeg købte et klart overtræk til min kattevoliere i haven ( også købt hos jer)) Jeg er glad for begge dele. Overtrækket var en god kvalitet og nemt at montere. ????????


Eglu Go kaninhus med tilbehør - Lilla

Great product - loooved - Patricia, 16 October 2021
Eglu Go kaninhus med tilbehør - Lilla

We bought rabbit Eglu Go with 2 meters garden and could feel a difference in our rabbit mood and active level. Delighted with the product and experience!


Omlet hønsehegn Mk2 - 32 meter - inkl. låge, hegnspæle og barduner

Lavere end på billederne - Marianne, 15 October 2021
Omlet hønsehegn Mk2 - 32 meter - inkl. låge, hegnspæle og barduner

Er tilfreds med kvaliteten på hegnet, men det leverede hegn er væsentligt lavere end det der er vist på alle billederen. Højden var med til, at beslutte købet af hegnet, så blev skuffet ved modtagelsen.


Maya kattehule med opbevaring og Donut katteseng - Snehvid

Sikke et fint produkt! - Melanie, 12 October 2021
Maya kattehule med opbevaring og Donut katteseng - Snehvid

Sikke et fint produkt! Lige fra vi begyndte at samle det til det færdige produkt elskede vi det bare. Ked af at jeg ikke kan vise et billede af en kat der faktisk er indeni… hver gang jeg får chance vil de kæle! Begge mine børn er meget involverede og de tog del i at bygge den helt fra starten. Jeg må bare sige, jeg var ovenud lykkelig for pakken med fastgørelser. Alt sammen sorteret i små poser og bundet sammen. Super nemt at finde det hele. Kattehulen passer ind i vores stue og ser virkelig flot ud. Donut kattesengen er blød og lækker og ideel til pelskuglerne. Tusind tak Omlet for sådan et godt produkt!


Maya kattehule med Donut katteseng - Earl Grey

perfekt til adopterede katte! - Jacky, 7 October 2021
Maya kattehule med Donut katteseng - Earl Grey

Min adopterede kat Ralph har brugt denne som sit helle om aftenen, når han har brug for at slappe af et sted hvor han føler sig sikker. Donutsengen indeni gør den superblød og hyggelig, og han virker meget mere afslappet når han er væk fra al larmen! Hulen passer fint ind i rummet, den tog lidt tid at samle men Ralph 'hjalp' :)


Automatisk dør til hønsehuset - Grå

Virker bare - Martin, 30 September 2021
Automatisk dør til hønsehuset - Grå

Tog 1 time at installere rimelig nemt at gøre men man behøver dog ikke købe et beslag til at hænge boksen op det der medfølger ville sagtens kunne bruges


Freestyle begyndersæt - Explorer - 2,15m til 2,60m

Top Chateau - Francesca, 28 September 2021
Freestyle begyndersæt - Explorer - 2,15m til 2,60m

Jeg ved ikke hvem der elsker det mest, mig, ungerne eller katten. Vi gik all in med to stænger, to broer, tre trin, plant-astisk opsætning - og, som kronen på værket, en platform med hængekøje efter anbefaling i tidligere anmeldelser. Ryshi, vores 6-år gamle kat, er ikke den mest atletiske i verden og lidt af en overtænker, så vi var nervøse for om han ville være nervøs, men han elsker at kunne sidde højt oppe og kigge ud af vinduet. Han elsker puderne, jeg tror de føles rare mod hans poter, og så er han vild med at putte sig i hængekøjen, det er hans nye yndlingsplads. Jeg sætter særligt pris på at have et kradsetræ på en af stængerne, da det har frigivet noget plads i forhold til det gamle kradsetræ der havde en bred fod og var landet lige foran glasdøren. Kattetræet udnytter pladsen i højden, som ellers ikke blev brugt til noget. Det har fuldstændig forvandlet pladsen i vores hjem. Det er ret nemt at sætte op, især med youtube videoerne der viste trin for trin hvordan hver del skulle monteres. Mig og min teenagedatter gjorde det på en aften.


Udendørs kaningård - 3 x 4 x 2

Ville så gerne give 5 stjerner, men... - Stine, 23 September 2021
Udendørs kaningård - 3 x 4 x 2

Jeg har nu haft min udendørs walk-in løbegård til mine kaniner i et år. Størrelsen 3×4. Senere har jeg købt et mere i samme størrelse. Mine kaniner bor der året rundt. Jeg synes, det er et genialt produkt. Det er nemt at samle, når først man lige får delt de forskellige dele ud fra kasserne. (Nogle skriver i deres anmeldelser omkring klemmerne - jeg fik en pose med netklemmer, der var så hårde, at de ikke var til at lukke. Men der var heldigvis en pose mere, hvor de var meget lettere at klemme sammen. Så der er åbenbart lidt forskel på klemmernes medgørlighed). Så synes jeg godt om produktet, fordi den kan udvides. Det kræver ingen sav og skruer. Og så er farven god, fordi den falder godt ind i naturens farver. Godt tænkt???? MEN...det undrer mig bare, hvorfor man laver et produkt som dette, hvor man tænker i rovdyrssikring og man også laver til høns...hvorfor man ikke lige rottesikrer det også. Eller laver det som en valgmulighed lige som man kan vælge bund til gården. Det andet der trækker ned er de overtræk, man kan få til gården. Jeg bor ude på landet helt åbent og det blæser meget og tit. Hvis jeg bruger de elastikker, der medfølger, så går der ikke lang tid, så knækker de. Og det larmer, når de "banker" ind i buret hele tiden. Jeg er begyndt at anvende strips, så går det lidt bedre. Men idéen med krogene var vel, at de skulle være nemme at rykke rundt på. Så...en bedre fidus, så de sidder mere fast ind til buret ville være dejligt. Tror jeg også kaninernes store ører ville værdsætte. Måske nogle lukkede 1×1 dele, som kunne klipses på i stedet for net. Men det er småting - jeg ville helt sikkert anbefale sådan et bur til andre. Det er alle pengene værd og god kundeservice.


COPY - Automatisk dør til hønsehuset - Grøn

Super god - Marcus, 21 September 2021
COPY - Automatisk dør til hønsehuset - Grøn

Super god det er så dejligt at den åbner og lukker selv der giver en støre frihed og den virker upåklagelig


COPY - Automatisk dør til hønsehuset - Grøn

Automatisk dør - Per, 20 September 2021
COPY - Automatisk dør til hønsehuset - Grøn

Har haft denne automatiske dør til mine høns i 5 uger og den fungere upåklageligt

1 af 33   Næste