Kunde anmeldelser

Her finder du et udvalg af de tilbagemeldinger vi har fået fra vores kunder. Hvis du har lyst til at anmelde et af vores produkter, kan du finde knappen 'Skriv en anmeldelse' på de individuelle produktsider.

Vores anmeldelser

Her finder du et udvalg af de tilbagemeldinger vi har fået fra vores kunder. Hvis du har lyst til at anmelde et af vores produkter, kan du finde knappen 'Skriv en anmeldelse' på de individuelle produktsider.

5 stjerner:
102
4 stjerner:
15
3 stjerner:
1
2 stjerner:
0
1 stjerne:
0
Gennemsnitlig bedømmelse: Baseret på 118 anmeldelser

Fido Classic 36" - Hundeseng - Grå

Fint køb - Christina, 11 July 2018
Fido Classic 36" - Hundeseng - Grå

Lækker blød hundeseng som både hund og kat er glad for at ligge i.


Nettex kalkben spray - 250ml

- Yvonne, 1 July 2018
Nettex kalkben spray - 250ml

Jeg syndes at produktet er nemt at håndtere


Nettex kalkben spray - 250ml

godt produkt - Marianne, 10 June 2018
Nettex kalkben spray - 250ml

Mine glade høns havde kalkben. Så dette produkt fra Omlet og bestilte dette .Prisen var rimelig. Det har hjulpet ...herligt..! .Nogle skulle have et pust tre gange....andre fem gange...men vigtigst af ....det er nemt at bruge...og det hjalp....mine glade høns Godt produkt....!


Nettex kalkben spray - 250ml

godt produkt - Marianne, 10 June 2018
Nettex kalkben spray - 250ml

Mine glade høns havde kalkben. Så dette produkt fra Omlet og bestilte dette .Prisen var rimelig. Det har hjulpet ...herligt..! .Nogle skulle have et pust tre gange....andre fem gange...men vigtigst af ....det er nemt at bruge...og det hjalp....mine glade høns Godt produkt....!


Eglu Go UP hønsehus med 2m gård og hjul - Grøn

Hønsehuskøb - Dorith, 26 May 2018
Eglu Go UP hønsehus med 2m gård og hjul - Grøn

Vores 3 Rohde Island er meget tilfredse med deres nye hønsehus og gård. Vi som ejere kan kun være enige med dem. Fin service fra jeres side.


Udendørs løbegård til katte - 2 x 2 x 1

Omlet indfriede forventningerne - Henrik, 14 May 2018
Udendørs løbegård til katte - 2 x 2 x 1

Vi syntes, at vores dejlige Ragdoll-hankat Surfer også skulle opleve den danske sommer. Men hvordan skulle vi finde en fiks og let opsættelig løbegård til en sådan indekat. Det var såmænd ikke så svært, for Omlet havde flere smarte løbegårde til salg på nettet. Vi valgte den mindste udgave, og relativt hurtigt ankom løbegården fra England. Ordren gik glat igennem og vi modtog alle. De dele, vi havde brug for. To personer, som vi havde på besøg, var så venlige at montere løbegården på vores græsplæne i forhaven. Den proces klarede de to i løbet af en lille time. Resultatet blev som vi havde forventet - og nogle dage senere bestilte vi et stoftag til løbegården. Den vare kom også prompte. Omlets kvindelige betjening, som vi har talt med i telefonen var sød og venlig og hjalp os på forbilledlig måde. Nu sidder vi på de lune dage ude i haven sammen med vores mis, der soler sig i løbegården. Det var dejligt, at Omlet hjalp os med en løsning, så vi kan kun stærkt anbefale firmaet til andre katteejere.


Cremefarvet æggekarrusel - 12 æg str. M-L

Top service - Linda, 16 January 2018
Cremefarvet æggekarrusel - 12 æg str. M-L

Fik min fine æggekarussel kort tid efter bestilling. Den var lige så fin som jeg havde forventet og der var gratis fragt, så jeg sparede en del penge. Er glad for både service og vare


Klart overtræk til Eglu Cube - 2 meter

- David, 26 November 2017
Klart overtræk til Eglu Cube - 2 meter

Dette er efter min mening en nødvendig tilføjelse på eglu walk-in forlængelserne, da det lader hønsene gøre brug af mere plads i al slags vejr, holder dem tørre og giver dem noget beskyttelse imod vinden. Gennemsigtigheden gør at området får så meget lys som muligt, særligt efterhånden som vinteren skrider frem. Hvis du spørger mig, er det et vigtigt stykke udstyr!


Bokashi aktiv klid - 3kg

God klid og herligt at det leveres i en papirspose - Clare, 25 November 2017
Bokashi aktiv klid - 3kg

Virkelig god klid til vores bokashi, og herligt at det ankommer i en papirspose… det er bedre for planeten og også en god ting fordi produktet holder sig mere tørt end andre produkter jeg har haft i plastik.


Qute Bur i hvid til hamstere og ørkenrotter

Et smukt hjem til mine mus - Clare, 17 November 2017
Qute Bur i hvid til hamstere og ørkenrotter

Min datter blev træt af at have hendes to mus boende i et almindeligt hamsterbur på hendes værelse, så vi besluttede os for, at de skulle flytte ud og bo i stuen. Det eneste problem er, at vi har 3 katte, så jeg var bekymret for musenes sikkerhed i et rum, vi ikke kan holde kattene ude fra. Jeg så Omlets bur på nettet og det stod klart for mig, at det var løsningen på mit problem. Det er rimelig let at samle og så er det bare pænt. Jeg var lidt bekymret for om kattene ville finde ud af at åbne buret, men indtil videre fungerer det. Der er rigeligt med plads til ekstra legetøj osv. og toppen kan bruges som en bordflade. Det bedste af det hele er, at det er så nemt at gøre buret rent, og jeg er vild med at man kan holde musene enten foroven eller forneden, når der er behov for det.

1 af 12   Næste