Kundeanmeldelser

Her finder du et udvalg af de tilbagemeldinger vi har fået fra vores kunder. Hvis du har lyst til at anmelde et af vores produkter, kan du finde knappen 'Skriv en anmeldelse' på de individuelle produktsider.

Vores anmeldelser

Her finder du et udvalg af de tilbagemeldinger vi har fået fra vores kunder. Hvis du har lyst til at anmelde et af vores produkter, kan du finde knappen 'Skriv en anmeldelse' på de individuelle produktsider.

5 stjerner:
105
4 stjerner:
15
3 stjerner:
2
2 stjerner:
0
1 stjerne:
0
Gennemsnitlig bedømmelse: Baseret på 122 anmeldelser

Qute Bur i valnød effekt til hamstere og ørkenrotter med opbevaring

Fin hamsterbur. Lidt mindre end forventet men passer fin til en max to hamstere eller ørkenrotter. God kvalitet og ret lige til da den skulle samles.


Udendørs løbegård til katte - 2 x 3 x 2

Fantastisk produkt - Nordsjællands, 26 July 2018
Udendørs løbegård til katte - 2 x 3 x 2

Helt igennem gennemført system og fantastisk service man oplever som kunde. Fragten til Danmark er desværre ret dyr (kr. 800,-) så man kan med fordel bestille flere samlet. Vi bruger løbegården til missemødre med killinger og har opdaget at 12 ugers killinger kan komme ud af nettet for oven hvor maskerne er større end for neden og i midten. Det betyder at man ikke kan have noget stående op af siderne som de kan stå på og klemme sig ud. Men et fantastisk produkt som har manglet på markedet længe. God kvalitet og nem at sætte op.


Eglu Go marsvinehus med 2m løbegård - Grøn

Perfekte udendørs marsvinehus - Ewa, 23 July 2018
Eglu Go marsvinehus med 2m løbegård - Grøn

Jeg har længe syntes at Eglu marsvineburet var smart men dyrt. Vi endte dog med at købe det og det er alle pengene værd. Det tager forholdsvis lang tid at sætte det op. Her i sommervarmen er der dejlig køligt indenfor i buret og så dyrene kan selv vælge om de vil være ude eller inde. Vi har hunde, men kan trygt lade dem være ude v buret da det er ræve/hundesikret. Da vi fik buret manglede drikkeflasken jeg skrev til Omlet som straks sendte drikkeflasken til os. Kan klar anbefale buret til andre.


Udendørs løbegård til katte - 3 x 4 x 2

Kattegård - Birgitta, 23 July 2018
Udendørs løbegård til katte - 3 x 4 x 2

Helt fantastisk lækker kattegård. Hurtig levering, nem at samle og super god service. Alt i top. Handler gerne her igen.


Fido Classic 36" - Hundeseng - Grå

Fint køb - Christina, 11 July 2018
Fido Classic 36" - Hundeseng - Grå

Lækker blød hundeseng som både hund og kat er glad for at ligge i.


Nettex kalkben spray - 250ml

- Yvonne, 1 July 2018
Nettex kalkben spray - 250ml

Jeg syndes at produktet er nemt at håndtere


Nettex kalkben spray - 250ml

godt produkt - Marianne, 10 June 2018
Nettex kalkben spray - 250ml

Mine glade høns havde kalkben. Så dette produkt fra Omlet og bestilte dette .Prisen var rimelig. Det har hjulpet ...herligt..! .Nogle skulle have et pust tre gange....andre fem gange...men vigtigst af ....det er nemt at bruge...og det hjalp....mine glade høns Godt produkt....!


Nettex kalkben spray - 250ml

godt produkt - Marianne, 10 June 2018
Nettex kalkben spray - 250ml

Mine glade høns havde kalkben. Så dette produkt fra Omlet og bestilte dette .Prisen var rimelig. Det har hjulpet ...herligt..! .Nogle skulle have et pust tre gange....andre fem gange...men vigtigst af ....det er nemt at bruge...og det hjalp....mine glade høns Godt produkt....!


Eglu Go UP hønsehus med 2m gård og hjul - Grøn

Hønsehuskøb - Dorith, 26 May 2018
Eglu Go UP hønsehus med 2m gård og hjul - Grøn

Vores 3 Rohde Island er meget tilfredse med deres nye hønsehus og gård. Vi som ejere kan kun være enige med dem. Fin service fra jeres side.


Udendørs løbegård til katte - 2 x 2 x 1

Omlet indfriede forventningerne - Henrik, 14 May 2018
Udendørs løbegård til katte - 2 x 2 x 1

Vi syntes, at vores dejlige Ragdoll-hankat Surfer også skulle opleve den danske sommer. Men hvordan skulle vi finde en fiks og let opsættelig løbegård til en sådan indekat. Det var såmænd ikke så svært, for Omlet havde flere smarte løbegårde til salg på nettet. Vi valgte den mindste udgave, og relativt hurtigt ankom løbegården fra England. Ordren gik glat igennem og vi modtog alle. De dele, vi havde brug for. To personer, som vi havde på besøg, var så venlige at montere løbegården på vores græsplæne i forhaven. Den proces klarede de to i løbet af en lille time. Resultatet blev som vi havde forventet - og nogle dage senere bestilte vi et stoftag til løbegården. Den vare kom også prompte. Omlets kvindelige betjening, som vi har talt med i telefonen var sød og venlig og hjalp os på forbilledlig måde. Nu sidder vi på de lune dage ude i haven sammen med vores mis, der soler sig i løbegården. Det var dejligt, at Omlet hjalp os med en løsning, så vi kan kun stærkt anbefale firmaet til andre katteejere.

1 af 13   Videre