Begrænset tilgængelighed som følge af høj efterspørgsel. Se venligst vores side med lager information for at finde flere oplysninger.

Kundeanmeldelser

Her finder du et udvalg af de tilbagemeldinger vi har fået fra vores kunder. Hvis du har lyst til at anmelde et af vores produkter, kan du finde knappen 'Skriv en anmeldelse' på de individuelle produktsider.

5 stjerner:

247

4 stjerner:

47

3 stjerner:

10

2 stjerner:

2

1 stjerne:

1
Gennemsnitlig bedømmelse: Baseret på 307 anmeldelser

Sengebund med træben med messingkapper til Omlet hundesenge - Large - 4 stk.

I love the design, it blends very nicely with the rest of our furniture and is very well protected so it doesnt scratch the floor or move.


Omlet hønsehegn Mk2 - 21 meter - inkl. låge, hegnspæle og barduner

Et rigtigt godt køb. Både jeg og mine høns er yderst tilfredse????????


Automatisk dør til hønsehuset - Grøn

Glimrende! - Jonas, 11 May 2022

Automatisk dør til hønsehuset - Grøn

Har købt en automatisk dør til vores nye andehus. Da den skulle være vandret, falgt valget på Omlet døren. Dette valg har vi ikke fortrudt. Relativ simpel installation og lavet i kvalitetsmaterialer. God manual samt en god batterilevetid. Planlægger dog indkøb af separat strømforsyning.


Topology - Memoryskum hundeseng - Grå - Medium

Glad hund ! - Chris, 5 May 2022

Topology - Memoryskum hundeseng - Grå - Medium

Godt pakket ind, spændende hvordan delene passer sammen til en rigtig robust seng. Ser godt ud, hunden elsker det, og det ser godt ud, da alt sidder godt fast.


Topology - Memoryskum hundeseng - Grå - Medium

Elskede konceptet, men lidt lille! - Amanda, 27 April 2022

Topology - Memoryskum hundeseng - Grå - Medium

Jeg elskede ideen med denne seng og bæredygtigheden og mangfoldigheden af topmadrasserne. Den er ret dyr, men ideen om, at den havde lang levetid, var let at rengøre og havde alsidighed, syntes jeg, det var det værd. Jeg elsker, hvordan du kan lyne topmadrasserne på, og de sidder godt fast. Jeg ved, at nogle andre ikke kunne lide dette, men jeg synes det er virkelig godt. Jeg var dog skuffet over størrelsen. Selvom jeg målte og tjekkede størrelsen og vægten på hjemmesiden for min bulldog, er den lidt lille til ham! Det er klart, at topmadrassen gør den mindre på grund af designet, men selvom han har den passende vægt, er den bare en smule for lille, og den næste størrelse ville være alt for stor til ham. Han bliver ved med at gå tilbage til sin gamle seng!????


Zippi kaningård med overdækning og netunderlag - den høje

Godt produkt, dårlig kundeservice og ordrehåndtering - Anders, 21 April 2022

Zippi kaningård med overdækning og netunderlag - den høje

Produktet virker super godt, da vi endelig efter +2 uger modtog det,


Automatisk dør til hønsehuset - Grøn

Brugsanvisning - Svend, 21 April 2022

Automatisk dør til hønsehuset - Grøn

Hønselågen virker, men jeg var nødt til at gå på nettet og se videoen, før jeg fandt ud af, hvordan jeg kom ind til programmet "Time" og derefter kunne indstille ur, åbne- og lukketid. Så der mangler noget info i brugsanvisningen, men ellers perfekt.


Topology - Memoryskum hundeseng - Grå - Medium

Dylan elsker sin nye seng - Steph, 19 April 2022

Topology - Memoryskum hundeseng - Grå - Medium

Dylan min lurcher har allerede en Topology seng i stuen, men jeg har også lige købt en anden, som han kan sove på om natten. Sandsynligvis ikke særlig omkostningseffektivt at købe to, men de er af meget god værdi og fremragende kvalitet for pengene; plus at jeg ikke skal blive ved med at bære hans første seng ovenpå hver nat. Han er helt vild med sengene og sover rigtig godt på dem. Han har i øjeblikket en bløddelsskade i forbenet, men memoryskummet hjælper ham med at føle sig godt tilpas og hjælper med hans stivhed, når han rejser sig. Jeg har tidligere købt andre memoryskum senge, men Topology er langt den pæneste, bedste værdi for pengene og ifølge Dylan den mest komfortable. Vil helt klart anbefale denne seng.


Eglu Go kaninhus med 4m løbegård - Grøn

Småt og bøvlet indhegning - Maiken, 18 April 2022

Eglu Go kaninhus med 4m løbegård - Grøn

Huset er som sådan okay… bundens udformning har jeg ikke lige luret fidusen i, det gør det noget bøvlet at muge ud samt have huse, madskåle osv. indeni. Jeg har 3 marsvin i buret (med tilhørende løbegård) og efter min mening er det lige småt nok til de 3. Buret falmer i farven i løbet af et års tid, men idéen med at kunne åbne og lukke buret udefra, fungere ret god. Løbegården er meget bøvlet at samle og i en knap så imponerende kvalitet. Huset fungere okay, men til den pris burde det være lidt mere end okay… løbegården er bare en ommer.


Memoryskum hundeseng med støttekant str. Large - Stengrå

Bedste hundeseng - Bente, 14 April 2022

Memoryskum hundeseng med støttekant str. Large - Stengrå

Super service pr. telefon da jeg ville returnere hundesengen, da den bestemt ikke så ud som på hjemmesiden. Medarbejderen vidste med det samme, at sengen var samlet forkert. Hun forklarende hvordan det skulle gøres rigtigt og sendte vejledning. Shiva sover meget bedre, end hun gjorde i den gamle seng.

1 af 31   Næste