Begrænset tilgængelighed som følge af høj efterspørgsel. Se venligst vores side med lager information for at finde flere oplysninger.

Kundeanmeldelser

Her finder du et udvalg af de tilbagemeldinger vi har fået fra vores kunder. Hvis du har lyst til at anmelde et af vores produkter, kan du finde knappen 'Skriv en anmeldelse' på de individuelle produktsider.

5 stjerner:

346

4 stjerner:

62

3 stjerner:

13

2 stjerner:

2

1 stjerne:

1
Gennemsnitlig bedømmelse: Baseret på 424 anmeldelser

Topology - Memoryskum hundeseng - Grå - Small

Min hund føler sig godt tilpas i sin Omlet seng - Lisbeth, 20 August 2022

Topology - Memoryskum hundeseng - Grå - Small

Hundesengen passer fint i vores hjem og også i vores campingvogn. Godt med ben, så sengen er hævet over gulvet med gulvvarme, og i campingvognen er den hævet over det kolde gulv i ydersæsonenerne. Vi har ikke støttekant på sengen, da den vil tage for meget plads af selve madrassen.


Omlet hønsehegn Mk2 - 42 meter - inkl. låge, hegnspæle og barduner

Meget fint hønsehegn. - Lindegaard, 17 August 2022

Omlet hønsehegn Mk2 - 42 meter - inkl. låge, hegnspæle og barduner

Hønsehegnet jeg købte var meget fint og nemt at samle. Nettet var tyndere i det end jeg havde forventet/håbet men det var så også nemmere at arbejde med. Købte også ekstra låge, som også fungerede fint.


Automatisk dør til hønsehuset - Grå

Nice quality! - Jacob, 7 August 2022

Automatisk dør til hønsehuset - Grå

I installed this door in my homemade chicken coop. It came with everything needed: bolts, nuts and brackets and an easy to follow installation guide. My only concern is that the safety function that is supposed to prevent the door from shutting should a chicken be standing in the doorway, seems to require quite a bit of force to activate. Anothrr improvement suggesting is to redesign the control box as 4 tiny screws needs to be fully removed in order to replace the batteries. I am sure that one day one of these screws will end up in the grass...


Fido Studio 24 hundebur med garderobeskab - Hvid

Flot og genial hundebur til det moderne hjem - Mona, 3 August 2022

Fido Studio 24 hundebur med garderobeskab - Hvid

Flot og fantastisk, genial hunde bur med mange muligheder. Vi købte den store 36” til vores cocker spaniel hvalp, men vi fant hurtigt ud af, at vores store labradore også ville ha en, da han altid ville med ind og ligge der, når lågen til hverdag bare stod åbent. Der er godt med plads og det at der er 1 side og et loft på, har gjort vores hvalp langt mere tryg i buret når vi ikke var hjemme. Nu hvor de begge er voksne er der stadig god plads til at de begge ligger sig i samme bur af og til og slapper af sammen, (med lågen åbent, som var det en kurv) trods de har en hver, de elsker den. Et fantastisk køb, som passer ind i alle hjem hvor man ønsker at et hundebur står og er smukt og brugbart i hjemmet. 5 stjerner herfra…. 10 hvis man kunne ????


Klart overtræk til Eglu Go - Halv længde

Fint overdækken - Hultgren, 29 July 2022

Klart overtræk til Eglu Go - Halv længde

Fint overdækken til at skærme for regn på mit Eglu Go


Eglu Cube Mk2 med 2m hønsegård og hjul - Grøn

Velfabrikeret lille hønsehus - Jan, 23 July 2022

Eglu Cube Mk2 med 2m hønsegård og hjul - Grøn

Hønsehus mm. Ankom for en uge siden, og blev straks taget i brug. Matrialernerne var gedigne og tegningerne var fine. Det tager noget tid at samle buret, men huset er meget nemt. Vi savner et par håndtag til at rulle hønsehuset med bur når det skal flyttes. Mad og vandskål er rigtig fine, men vandskålen kunne godt have et runder håndtag indeni når det skal bæres.Selve buret virker fint, men de 2 indgangsdøre virker ustabil, bedre hængsler ville være en hjælp. Vores 4 dværghøns virker glade og tilfredse!


Topology - Memoryskum hundeseng - Grå - Medium

Fantastiske senge - Sylwia, 20 July 2022

Topology - Memoryskum hundeseng - Grå - Medium

Mine hunde sov i disse senge fra første dag. Sengene er af meget god kvalitet.


Automatisk dør til hønsehuset - Grå

Godt køb - Tomas, 20 July 2022

Automatisk dør til hønsehuset - Grå

Super fix ting til hønsehuset og alle pengene værd Nem at montere, og rigtig god brugervejledning


PoleTree hønsetræ med siddepinde - Underholdningspakken - 1,70 til 2,15m

Jeg har netop fået sat hønsetræet op, og det var nemt nok. Mine høns har endnu ikke taget det i brug, men det har også hele haven at konkurrere imod. Når vi skal på ferie, og hønsene ikke kan være ude, vil jeg tro, det bliver populært!


Udendørs løbegård til katte - 3 x 4 x 2

Fantastisk - Fenjah, 15 June 2022

Udendørs løbegård til katte - 3 x 4 x 2

Jeg kan ikke beskrive tydeligt nok, hvor meget jeg simpelthen bare elsker denne her løbegård. Mine katte er så glade og jeg kan være ude med dem. Det er virkelig en glæde for mig at opleve udenfor med dem :D Omlet løbegård er ikke billig, men det er virkelig det hele værd. For mig, har det været en investering i et endnu bedre katteliv og et fantastisk udeliv med mig selv og kattene. Jeg sidder faktisk udenfor i løbegården imens jeg skriver dette. Det er så dejligt :D

1 af 43   Næste