Omlet holder fortsat åbent! Find flere oplysninger her.

Kundeanmeldelser

Her finder du et udvalg af de tilbagemeldinger vi har fået fra vores kunder. Hvis du har lyst til at anmelde et af vores produkter, kan du finde knappen 'Skriv en anmeldelse' på de individuelle produktsider.

Vores anmeldelser

Her finder du et udvalg af de tilbagemeldinger vi har fået fra vores kunder. Hvis du har lyst til at anmelde et af vores produkter, kan du finde knappen 'Skriv en anmeldelse' på de individuelle produktsider.

5 stjerner:
218
4 stjerner:
45
3 stjerner:
5
2 stjerner:
1
1 stjerne:
0
Gennemsnitlig bedømmelse: Baseret på 269 anmeldelser

Udendørs løbegård til katte - 2 x 2 x 2

Det er en fin, fin løbegård til min gamle hankat... - Hanne, 20 October 2020
Udendørs løbegård til katte - 2 x 2 x 2

Jeg har købt en lille løbegård til min gamle hankat. Det var rimelig nemt at samle, og jeg er rigtig glad for det..


Automatisk dør til hønsehuset - Grøn

Automatisk Dør Til Hønsehuset - Marianne, 20 October 2020
Automatisk dør til hønsehuset - Grøn

Jeg er blevet rigtig glad for vores automatiske hønsedør. Vi havde lidt problemer i starten med at finde ud af hvordan man skulle kode automatikken, men heldigvis har jeg bare kunne ringe til kontoret og de har hjulpet mig rigtigt godt. Desværre talte damen engelsk, men det gik Ok selv med mit skole engelsk. som sagt jeg er NU, meget glad for vores dør. Og i øvrigt var den super nem at sætte op. Marianne Rasmussen, Borup


Automatisk dør til hønsehuset - Grå

Super fin hønsedør - Dorthe, 19 October 2020
Automatisk dør til hønsehuset - Grå

Super fin og velfungerende hønsedør. Man får hvad man ser på billederne. Dog var der næsten 1,5 mdr vente tid på døren. OBS døren er ret stor som også ses på billederne. Passede fint til vores hønsehus.


Automatisk dør til hønsehuset med hønsehuslampe - Grå

Helt fantastisk port, nem at montere og nem menu i styrebox. Og lavt bateri forbrug når man ikke sætter lampe til auto tænd


Geo fuglebur - Turkis og guld

The cage is beautiful and fairly easy to assemble - Yoon, 3 October 2020
Geo fuglebur - Turkis og guld

The reason the Omlet cage is not receiving a full five star review is the waiting/delivery time which was unexpectedly long - more than 2 months. Despite the current pandemic situation, it is too long.


Geo fuglebur - Cremefarvet og sort

Super flot og verdens bedste køb - Susanne, 19 September 2020
Geo fuglebur - Cremefarvet og sort

Vi købte dette totalt smukke fuglehus til min datters 2 undulater. Det er det smukkeste fuglehus jeg nogensinde har set. Det er sjovt at samle, og samtidig temmelig nemt. Kanon brugsanvisning på dansk. Det hele er gennemtænkt, og vi elsker simpelthen dette flotte praktiske unikke bur. Alle der har set det dåner over det, og vi har købt de høje ben med som sætter prikken over iét.


Omlet hønsehegn Mk2 - 12 meter - inkl. låge, hegnspæle og barduner

Nemt at sætte op. - Kit, 15 September 2020
Omlet hønsehegn Mk2 - 12 meter - inkl. låge, hegnspæle og barduner

Det er nemt at samle og sætte op. Vores høns bliver inde, flyver ikke ud. De får dog også lov til at gå ude i haven om dagen, Vi havde lidt problemer med at få det helt stramt, men bardunerne hjælper.


Pendant & Poppy Peck Toy - Dobbeltpakke

Viker! - Kit, 15 September 2020
Pendant & Poppy Peck Toy - Dobbeltpakke

Vores høns virker meget interessede i at pikke til de to legeting, og finde kornet på joren bagefter. Helt sikkert en fin ting for dem at have. Jeg har fyldt fuglefoderblanding i. Det synes de er lækkert.


Beaphar anti-parasit kur til kaniner og marsvin - 4 tuber

Effektivt produkt - Dorthe, 13 September 2020
Beaphar anti-parasit kur til kaniner og marsvin - 4 tuber

Beaphar Antiparasit kur er nem at anvende på kaniner og utrolig effektiv


Easichick bundmateriale - 10kg

Kan klart anbefales - Susanne, 31 August 2020
Easichick bundmateriale - 10kg

Super lækkert bundmateriale, som bare dufter godt og hønsene elsker det.

1 af 27   Næste