Ventetid grundet stor efterspørgsel. Se venligst vores leveringsside for at finde flere oplysninger.

Kundeanmeldelser

Her finder du et udvalg af de tilbagemeldinger vi har fået fra vores kunder. Hvis du har lyst til at anmelde et af vores produkter, kan du finde knappen 'Skriv en anmeldelse' på de individuelle produktsider.

Vores anmeldelser

Her finder du et udvalg af de tilbagemeldinger vi har fået fra vores kunder. Hvis du har lyst til at anmelde et af vores produkter, kan du finde knappen 'Skriv en anmeldelse' på de individuelle produktsider.

5 stjerner:
255
4 stjerner:
49
3 stjerner:
6
2 stjerner:
1
1 stjerne:
0
Gennemsnitlig bedømmelse: Baseret på 311 anmeldelser

Maya Donut katteseng - Earl Grey

Rigtig fin men lille - Diana, 29 July 2021
Maya Donut katteseng - Earl Grey

Den er rigtig flot, men vores katte kan ikke ligge i den og vil ikke. Da den er alt for lille til dem.


Memoryskum hundeseng med støttekant str. Medium - Grøn

Helt igennem fantastisk hundeseng! - Julie, 20 July 2021
Memoryskum hundeseng med støttekant str. Medium - Grøn

Har længe været på jagt efter en flot hundeseng til min engelske bulldog. Denne er genial, han sover så fantastisk i den og som en bonus kan der købes ekstra betræk - kan varmt anbefales!


Udendørs løbegård til katte - 2 x 3 x 2

Flot og let at samle - Lilli, 18 July 2021
Udendørs løbegård til katte - 2 x 3 x 2

Jeg købte løbegården til mine 3 katte og den er simpelthen så god og så er den oven i købet flot og rimelig let ar samle. Den kan sagtens holde til at min ungkat klatrer op ad den. Lækkert produkt


Fido Nook 36 hundehule med bur og garderobeskab - Hvid

Ikke top kvalitet - Sofie, 3 July 2021
Fido Nook 36 hundehule med bur og garderobeskab - Hvid

Fint nok møbel, dog lidt dyrt i forhold til kvalitet


Omlet hønsehegn Mk2 - 21 meter - inkl. låge, hegnspæle og barduner

Meget god hønsehegn til at beskytte min køkkenhave - Gwenn, 29 June 2021
Omlet hønsehegn Mk2 - 21 meter - inkl. låge, hegnspæle og barduner

super praktiske hegn til at begrænse den del af min have, hvor kyllingerne må være. Fint også at den kan sættes fast på walk-in gård.


Udendørs løbegård til katte - 2 x 2 x 2

løbegård til kat 2x2x2 m - John, 27 June 2021
Udendørs løbegård til katte - 2 x 2 x 2

Udmærket produkt, der var lige til at samle efter vejledningen. Nu skal jeg bare have min kat til at kunne lide at være ude i den.


Qute bur i hvid til hamstere og ørkenrotter med opbevaring

Jeg har et guldhamster og det elsker bare sit nye bur! Den løber hele natten og det larmer lidt men du vender dig til det. Det er vildt lækkert at du kan tage skuffen ud og lege med dit dyr.


Memoryskum hundeseng med støttekant str. Medium - Grå

Funktionel og flot produkt - Nanna, 14 June 2021
Memoryskum hundeseng med støttekant str. Medium - Grå

Købte denne hundekurv for en måned siden, og hunden elsker den.


Eglu Cube Mk2 med tilbehør - Grøn

Levede helt op til mine forventninger. - Jens, 19 May 2021
Eglu Cube Mk2 med tilbehør - Grøn

Let at samle. Opsat i forbindelse med egen overdækket hønsegård. Købte store kyllinger af forskellige racer. De brugte hønsehuset fra dag 1. Har anskaffet det relativt dyre hus for at forebygge mod utøj og rotter. Det at al inventar kan tages ud ved rengøring og evt. damp rengøres gør det let og effektivt at holde huset rent og fri for f.eks. blodmider.


Omlet kattegrus nr. 1 Silica

Perfekt til katte - Richard, 17 May 2021
Omlet kattegrus nr. 1 Silica

Jeg har brugt det før og da det var tilbage på lage købte jeg fra Omlet igen. Nemt, og hurtig levering. Lige hvad jeg havde brug for.

1 af 32   Næste