Kunde anmeldelser

Her finder du et udvalg af de tilbagemeldinger vi har fået fra vores kunder. Hvis du har lyst til at anmelde et af vores produkter, kan du finde knappen 'Skriv en anmeldelse' på de individuelle produktsider.

Vores anmeldelser

Her finder du et udvalg af de tilbagemeldinger vi har fået fra vores kunder. Hvis du har lyst til at anmelde et af vores produkter, kan du finde knappen 'Skriv en anmeldelse' på de individuelle produktsider.

5 stjerner:
96
4 stjerner:
13
3 stjerner:
1
2 stjerner:
0
1 stjerne:
0
Gennemsnitlig bedømmelse: Baseret på 110 anmeldelser

Cremefarvet æggekarrusel - 12 æg str. M-L

Top service - Linda, 16 January 2018
Cremefarvet æggekarrusel - 12 æg str. M-L

Fik min fine æggekarussel kort tid efter bestilling. Den var lige så fin som jeg havde forventet og der var gratis fragt, så jeg sparede en del penge. Er glad for både service og vare


Klart overtræk til Eglu Cube - 2 meter

- David, 26 November 2017
Klart overtræk til Eglu Cube - 2 meter

Dette er efter min mening en nødvendig tilføjelse på eglu walk-in forlængelserne, da det lader hønsene gøre brug af mere plads i al slags vejr, holder dem tørre og giver dem noget beskyttelse imod vinden. Gennemsigtigheden gør at området får så meget lys som muligt, særligt efterhånden som vinteren skrider frem. Hvis du spørger mig, er det et vigtigt stykke udstyr!


Bokashi aktiv klid - 3kg

God klid og herligt at det leveres i en papirspose - Clare, 25 November 2017
Bokashi aktiv klid - 3kg

Virkelig god klid til vores bokashi, og herligt at det ankommer i en papirspose… det er bedre for planeten og også en god ting fordi produktet holder sig mere tørt end andre produkter jeg har haft i plastik.


Qute Bur i hvid til hamstere og ørkenrotter

Et smukt hjem til mine mus - Clare, 17 November 2017
Qute Bur i hvid til hamstere og ørkenrotter

Min datter blev træt af at have hendes to mus boende i et almindeligt hamsterbur på hendes værelse, så vi besluttede os for, at de skulle flytte ud og bo i stuen. Det eneste problem er, at vi har 3 katte, så jeg var bekymret for musenes sikkerhed i et rum, vi ikke kan holde kattene ude fra. Jeg så Omlets bur på nettet og det stod klart for mig, at det var løsningen på mit problem. Det er rimelig let at samle og så er det bare pænt. Jeg var lidt bekymret for om kattene ville finde ud af at åbne buret, men indtil videre fungerer det. Der er rigeligt med plads til ekstra legetøj osv. og toppen kan bruges som en bordflade. Det bedste af det hele er, at det er så nemt at gøre buret rent, og jeg er vild med at man kan holde musene enten foroven eller forneden, når der er behov for det.


Igloo Snow kiselgel kattegrus - 1,5kg

Igloo kattegrus - Tanya, 11 November 2017
Igloo Snow kiselgel kattegrus - 1,5kg

Fremragende kattegrus, det bedste der findes


Fido Classic 24" - Hundeseng - Grå

glad hundehvalp - Gillian, 17 October 2017
Fido Classic 24" - Hundeseng - Grå

En glad hvalp er lig med en glad ejer. Min hundehvalp elsker simpelthen sin seng, jeg har ingen problemer når det er sengetid!


Fido Studio 24 hundebur med garderobeskab - Hvid

Et pænt og praktisk møbel - Ian, 12 October 2017
Fido Studio 24 hundebur med garderobeskab - Hvid

Fido Studio blev leveret hurtigt og efter et par timer (jeg er ikke så hurtig til saml-selv møbler!) med en god trin for trin brugsanvisning, var Fido Studiet fuldkomment. Det ser fantastisk ud, det passer perfekt til resten af vores køkkenmøblement, og vi har fået mange komplimenter fra vores venner. Vores nye pomeranian hvalp elsker det også, vi holder dørene åbne om dagen, og han går med glæde derind for at tage en lur. Om natten lukker vi dørene for hans egen sikkerhed, og han klager sig aldrig, han føler sig tryg og glad derinde. Garderobeskabet er en genial tilføjelse, så vi kan holde styr på al hans hundefoder, papirmåtter, seletøj og hundesnor osv., ryddeligt og af vejen. Et fantastisk køb, tak!


Fido Studio 24 hundebur med garderobeskab - Hvid

Når du først har set et Fido Studio, vil du aldrig kigge på noget andet - Bowie, 12 October 2017
Fido Studio 24 hundebur med garderobeskab - Hvid

Æstetikken er meget vigtigt for os. Mens vi gik og ventede på at vores nye italienske mynde hvalp Bowie skulle ankomme, begyndte jeg at frygte for at skulle have et grimt hundebur i vores lille, men nøje indrettede, hus. Mens jeg sad og søgte på internettet, faldt jeg tilfældigvis over Fido Studio 24 (MED GARDEROBESKAB!) og så var der ingen vej tilbage. Jeg går ind for at bruge penge på at løse problemer, og det kunne virkelig betale sig i dette tilfælde. Bowie er glad, vi er lykkelige, og vores venner der har øje for design, som også har hvalpe nu, har fået helt ny inspiration. Vi er alle sammen triumferende. Gudskelov for Omlet, vi har ikke sænket standarden: det behøver ikke være grimt at være hundeejer!


Fido Studio 24 hundebur med garderobeskab - Hvid

Fremragende produkt! - Andrew, 11 October 2017
Fido Studio 24 hundebur med garderobeskab - Hvid

Fido Studio hundeburet var super enkelt at samle og materialerne er af bemærkelsesværdigt høj kvalitet. Rigtig god værdi for pengene og det er tilmed stilfuldt… Helt klart anbefalet!


Fido Studio 36 hundebur - Hvid

Vild med det! - Linda, 11 October 2017
Fido Studio 36 hundebur - Hvid

Vi har haft dette bur siden vi fik vores hvalp med hjem for første gang. Det første han gjorde var at strække sig ud og nyde, at han havde så meget plads for sig selv efter at være kommet fra en stor søskendeflok. Heldigvis var han allerede burtrænet da vi fik ham, og han har aldrig haft problemer med at være derinde. Han er lige så glad for at komme derind om dagen, hvis vi er nødt til at lade ham være alene hjemme, som han er for at komme derind og sove, når det er sengetid. Han har masser af plads til at vokse på også. Desuden er der den ekstra bonus, at buret er nemt at gøre rent og at det ser pænt ud i vores stue!

1 af 11   Næste