Kunde anmeldelser

Her finder du et udvalg af de tilbagemeldinger vi har fået fra vores kunder. Hvis du har lyst til at anmelde et af vores produkter, kan du finde knappen 'Skriv en anmeldelse' på de individuelle produktsider.

Vores anmeldelser

Her finder du et udvalg af de tilbagemeldinger vi har fået fra vores kunder. Hvis du har lyst til at anmelde et af vores produkter, kan du finde knappen 'Skriv en anmeldelse' på de individuelle produktsider.

5 stjerner:
225
4 stjerner:
47
3 stjerner:
5
2 stjerner:
1
1 stjerne:
0
Gennemsnitlig bedømmelse: Baseret på 278 anmeldelser

Qute bur i hvid til hamstere og ørkenrotter med opbevaring

Rigtig pænt bur. Ikke kæmpestort, men passer fint til vores to ørkenrotter. Skønt at buret er et pænt møbel. Virker robust.


Qute bur i hvid til hamstere og ørkenrotter med opbevaring

Vidunderligt bur – gennemtænkt i alle detaljer - Maiken, 18 December 2020
Qute bur i hvid til hamstere og ørkenrotter med opbevaring

Kan ikke anbefale dette bur nok. Har forsøgt med flere andre, men endelig fik jeg købt et bur, hvor designerne har taget fuldt højde for alt. Jeg har en lille lykkelig hamster.


Caddi godbiddispenser

Hønsedispenser - Kirsten, 17 December 2020
Caddi godbiddispenser

Super med den hønsendispenser! Det tog et par dage, men nu elsker de den. Den svinger frem og tilbage, og de er meget optaget af at plukke grønne godbidder. Super køb!


Qute bur i hvid til hamstere og ørkenrotter

Hamster bur - Henriette, 17 December 2020
Qute bur i hvid til hamstere og ørkenrotter

Det er meget gennemført og super gode detaljer.


Automatisk dør til hønsehuset med hønsehuslampe - Grå

Fantastisk produkt ! - Lars, 12 December 2020
Automatisk dør til hønsehuset med hønsehuslampe - Grå

Produktet ankom inden for få dage. Krævede lidt mere samling end jeg forventede, men med den meget grundige vejledning gik det smertefrit. Og produktet virker strålende. Vejledningen er fuldt på højde med Ikea. På den gode måde.


Beaphar ormekur - 2 tabletter

Ormekur til kat - Mie, 20 November 2020
Beaphar ormekur - 2 tabletter

Hurtig levering. Billig og godt.


Geo fuglebur - Cremefarvet og guld

Smukt og praktisk bur der burde værre større. - Lasse, 11 November 2020
Geo fuglebur - Cremefarvet og guld

Det her er et super smukt bur. Den runde form kombineret med smarte detaljer gør at al pladsen i buret bliver udnyttet maksimalt. Det er nemt at rengøre/vedligeholde og mine 2 fugle elsker deres bur. Det eneste minus (og det er et stort minus) er at buret er lidt for lille. Jeg håber virkelig at Omlet laver buret i en større udgave på 70Ø eller derover.


Udendørs løbegård til katte - 2 x 2 x 2

Godt bur, men ikke nemt at samle - Anne, 2 November 2020
Udendørs løbegård til katte - 2 x 2 x 2

Godt bur, men ikke nemt at samle. Man skulle gætte sig lidt frem. Det tog 3 personer (hvoraf den ene er ingeniør) et par timer - mest fordi det ikke fremgik tydeligt hvilke dele, der skulle bruges hvornår.


Zippi marsvin legegård begynderpakke - den lave

Fin Løbegård - Jill, 26 October 2020
Zippi marsvin legegård begynderpakke - den lave

Fin Løbegård dejligt at der kan bygges til den nem at samle


Udendørs løbegård til katte - 2 x 2 x 2

Det er en fin, fin løbegård til min gamle hankat... - Hanne, 20 October 2020
Udendørs løbegård til katte - 2 x 2 x 2

Jeg har købt en lille løbegård til min gamle hankat. Det var rimelig nemt at samle, og jeg er rigtig glad for det..

1 af 28   Næste