Begrænset tilgængelighed som følge af høj efterspørgsel. Se venligst vores side med lager information for at finde flere oplysninger.

Senge til kæledyr

I Omlets kæledyrssenge møder innovation komfort. Både hunde og katte vil opleve deres mest drømmende søvn nogensinde i vores udvalg af overdådige, holdbare og støttende kreationer. Vi er også kæledyrsforældre, så vi har designet vores kæledyrssenge med førstehåndsviden om, hvad du og dit kæledyr ønsker mest. Komfort, kvalitet og brugervenlighed er nøgleingredienserne i fremstillingen af enhver Omlet kæledyrsseng. Og da kæledyr findes i alle former og størrelser, har vi også designet vores kæledyrssenge på den måde.

106 anmeldelser
Topology luksus hundesenge med tilpasbare topmadrasser og sengeben
128 anmeldelser
Memoryskum hundesenge med støttekant. Find dit match blandt 15 fantastiske farver
Nyhed!
Designer hunde-reder af Omlet
Nyhed!
Designer pudesenge til hunde af Omlet
70 anmeldelser
Donut kattesenge
9 anmeldelser
Kattesenge med støttekant

Optimering af kæledyrssengen

Når det handler om kæledyr, passer en størrelse ikke til alle. Hos Omlet tænkte vi uden for boksen og designede en række sengemuligheder, der ville passe til de mange forskellige kæledyr, vi alle elsker. Giv din hund eller kat den mest drømmende støtte at hvile på, vores hundesenge med støttekant eller en Maya Donut katteseng og giv dem de drømme, de ønsker. Eller tilpas deres komfort med vores førsteklasses udvalg af omhyggeligt udvalgte topmadrasser på en Topology hundeseng. Fås i flere størrelser, materialer, stilarter og designs, så du er sikker på at finde en seng, der passer til dit kæledyr.

4 grunde til, at dit kæledyr vil elske en Omlet seng

  1. Ultimativ komfort: Hunde og katte kan lide at sove - meget. Derfor har vi designet alle vores katte- og hundesenge med memoryskum-madrasser og materialer af høj kvalitet for at levere den mest behagelige søvn som de kan drømme i.
  2. Maskinvaskbar: Hos Omlet tjener vores kæledyrssenge ikke kun de højeste og bedste behov hos dine kæledyr, de tjener også dig! Designet med aftagelige betræk, der er maskinvaskbare, så du nemt kan vaske snavs og lugt af. Du skal blot lyne betrækket af og smide det i vaskemaskinen for en hurtig vask!
  3. Holdbare designs: Kvalitetssøvn skal vare evigt. Og det skal dit kæledyrs seng også, så vi udvalgte vores sengetæpper med holdbare materialer til at modstå ethvert dyrs naturlige adfærd. Dit kæledyr kan både kradse og hoppe rundt på Omlets kæledyrssenge.
  4. Helt tilpasset: Giv dit kæledyr en helt unik søvnoplevelse med en seng, der er skræddersyet specielt til dem. Vælg mellem vores brede udvalg af materialer, topmadrasser, farver og designs for at vælge den søvnstil, der passer bedst til dit kæledyr. Du kan endda hæve dit kæledyrs søvn og hygiejne ved at tilføje Omlets eksklusive sengeben for at hæve sengen.

Skab dit kæledyrs hyggelige rum

Når det handler om at skabe den perfekte søvnløsning til dit kæledyr, er deres seng blot et af løsningerne. Indhyl din kat eller hund i din kærlighed ved at dække dem med et ekstra lag hygge med et superblødt tæppe til kæledyr. Det er nemt at skabe dit kæledyrs hyggeligste rum med Omlets produkter.

Derfor har dit kæledyr brug for en Omlet kæledyrsseng

Hos Omlet er vi kæledyrsfolk. Og selvom vi ikke opfandt kæledyrssengen, skabte vi søvnløsninger til din hund eller kat, der leverer bedre drømme. Som idéfolk og designere har vi omhyggeligt konstrueret senge af høj kvalitet til dit kæledyr, der er nemme at rengøre for dig. Når det handler om komfort, har vi skabt unikke og tilpasselige muligheder for kæledyr i alle størrelser i din familie. Vi opfordrer dig til at skabe den perfekte kæledyrsseng til dit pelsede familiemedlem.