Begrænset tilgængelighed som følge af høj efterspørgsel. Se venligst vores side med lager information for at finde flere oplysninger.

Information til presse og medier: Topology

Transformér din hunds søvn med den nye Topology hundeseng fra Omlet! Det har aldrig været så nemt at holde din hunds seng ren og frisk, takket være de maskinvaskbare topmadrasser der nemt kan lynes af og på en kvalitetsmadras med memoryskum og giver den der lækre følelse af rent sengetøj. Vælg mellem det spændende udvalg af praktiske, behagelige og stilfulde topmadrasser, der er designet til at tilbyde mere funktionalitet og alsidighed end nogen anden hundeseng.

Topology hundesengen er velegnet til hunde i alle aldre og kan tilpasses yderligere med et udvalg af sengeben, der hæver din hunds seng op fra gulvet og forbedrer ventilation, renhed og komfort!

Topology hundesengen fås i tre størrelser, der passer til alle hunderacer. Sengen kan desuden tilpasses efter din hunds personlighed og behov, uden at du er nødt til at udskifte hele sengen. Udforsk de forskellige stilkombinationer i videoen nedenfor og find den perfekte topmadras til din hund.

Kontakt os

med forespørgsler på tilbud, produktprøver og flere oplysninger

Email - press@omlet.co.uk

Billeder til tryk


Billeder til web

Videoer