Begrænset tilgængelighed som følge af høj efterspørgsel. Se venligst vores side med lager information for at finde flere oplysninger.

Information til presse og medier: Hundeseng med støttekant

Oplev den behagelige og stilfulde Omlet hundeseng med støttekant som er utroligt nem at rengøre. Betrækket kan hurtigt tages af ved hjælp af en lynlåsåbning og maskinvaskes, så du let kan holde din hunds seng ren og frisk. Under betrækket findes en memoryskum hundemadras af den højeste kvalitet, du kan give dit kæledyr. Madrassen former sig omkring din hund og giver enestående støtte til en dyb drømmesøvn. Støttekanterne er designet til at støtte dit kæledyrs hoved ligesom en hovedpude og tilbyder ultimativ komfort og afslapning.

Som noget nyt og eksklusivt hos Omlet kan du nu hæve hundesengen op ved let at montere vores designer sengeben, så den matcher dine andre møbler. Det smarte, geometrisk vævede stof fås i femten stilfulde farver, der passer til enhver stil, og du kan tilføre sengen yderligere tilbehør i form af et luksuriøst superblødt tæppe for ekstra varme og komfort om vinteren eller den gelfyldte kølemåtte for at holde dit kæledyr køligt om sommeren. Afspil videoen nu for at se hvorfor hunde elsker Omlets hundesenge med støttekant!

Kontakt os

med forespørgsler på tilbud, produktprøver og flere oplysninger

E-mail - press@omlet.co.uk

Billeder til tryk


Billeder til web

Videoer