Begrænset tilgængelighed som følge af høj efterspørgsel. Se venligst vores side med lager information for at finde flere oplysninger.

Information til presse og medier: Eglu Cube

Eglu Cube er det perfekte store hønsehus for alle hobbyhønseholdere. Rengøringen klares hurtigt takket være en smart møgbakke, der kan trækkes ud, og glatte hygiejniske overflader. Hønsehuset gør det nemt at huse op til 6 store høns eller op til 10 dværghøns.

Ligesom med alle Omlets andre hønsehuse vil dine høns være glade og sikre i deres rummelige gård af kraftigt stål. Omlets unikke anti-tunnel paneler giver sindsro, da intet vil kunne grave sig ind, og den mørkegrønne belægning betyder, at gården vil passe smukt ind i din have.

Punkterfri hjul gør det let som en leg at flytte Eglu Cube, og du kan montere Omlets automatiske dør til hønsehuset for ultimativ bekvemmelighed. Hønsehusets dobbeltvægsisolering holder dine kæledyr behageligt tilpas hele året rundt, og der er mulighed for at forlænge gården og endda forbinde den til en Walk-in hønsegård. Eglu Cube er Omlets bedst sælgende og mest avancerede hønsehus til dato.

Kontakt os

med forespørgsler på tilbud, produktprøver og flere oplysninger

E-mail - press@omlet.co.uk

Billeder til tryk


Billeder til web

Videoer