Begrænset tilgængelighed som følge af høj efterspørgsel. Se venligst vores side med lager information for at finde flere oplysninger.

Information til presse og medier: Geo fugleburet

Det revolutionerende NYE Geo fuglebur fra Omlet er et betagende moderne design, der omdefinerer, hvad kæledyrsfugles habitat kan og bør være. Den geodæsiske kuppel danner et lyst, sikkert og rummeligt område for dine fugle og skaber det perfekte miljø til at afsløre deres naturlige skønhed. Geo fugleburet er forfinet igennem stringent design og testning til dets endelige form, hvor intet er overflødigt, og intet mangler.

Den centrale foderstation er en fryd for dig og dine fugle at anvende. Den er et bemærkelsesværdigt stykke teknik og fanger på intelligent vis alle nedfaldne skaller og frø i en tragt, hvilket gør dette til det reneste fuglebur af sin art. Buret er forsynet med en ekstra siddepind til finker og kanariefugle og tilbyder 360 graders forfriskning til dine kæledyrsfugle.

Basen fås i turkis eller cremefarvet med sort, hvidt eller guldfarvet net, og du kan tilpasse dit Geo fuglebur yderligere med stander i to forskellige højder. Standeren er lavet af solid bambus og løfter dit Geo fuglebur til enten sofabordsniveau eller højere. Intet andet bur til småfugle er så smukt i dit hjem.

Kontakt os

med forespørgsler på tilbud, produktprøver og flere oplysninger

E-mail - press@omlet.co.uk

Billeder til web

Videoer