Begrænset tilgængelighed som følge af høj efterspørgsel. Se venligst vores side med lager information for at finde flere oplysninger.

Find den daglige rytme

Hvis du leder efter et kæledyr med lav vedligeholdelse og et roligt temperament, så er din søgen ovre - høns er seriøst afslappede! Der er intet behov for at gå ture med dem, høns har det helt fint med at passe sig selv og i modsætning til kaniner eller guldfisk, vil dine høns forsyne dig med æg hele livet. Alt du behøver at gøre, for at kunne hente denne gratis gevinst, er at forsyne dine høns med friskt rent vand og foder (ruskomsnusk af køkkenrester og en slimet sneglesalat er blandt hønsenes livretter). Dette vil holde dem i topform.


Vores høns føler sig sikre inde i deres udvidelige hønsegårde
Vores høns føler sig sikre inde i deres hønsegård, der kan udvides

I dette afsnit guider vi dig igennem dine høns’ daglige behov, og de forskellige opgaver du skal udføre for at holde dine høns glade og tilfredse. God pasning er vigtigt for at holde hønsene sunde og glade. Men frygt ej, Omlet er her for at hjælpe, og du er det helt rigtige sted, hvis du har brug for information om, hvordan du passer dine høns.Kommentarer

Der findes endnu ingen kommentarer