Begrænset tilgængelighed som følge af høj efterspørgsel. Se venligst vores side med lager information for at finde flere oplysninger.

Nemme sundhedstjek

Vi synes, at det er sjovt at have tamme høns, men det er ikke kun for morskaben og underholdningens skyld, at det er godt at have en høne, der med glæde sidder på din skulder. Det er faktisk utrolig praktisk at kunne håndtere hønen, så du regelmæssigt kan undersøge hendes helbred.


Hvis du tæmmer dine høns fra en ung alder, bliver sundhedstjek nemme
Hvis du tæmmer dine høns fra en ung alder, bliver sundhedstjek nemme

Ved dagligt at give dine høns et hurtigt tjek, kan du meget hurtigt opdage, hvis der er noget galt. På den måde kan du tage dig af helbredsproblemerne, inden de udvikler sig til noget alvorligt.


Det daglige sundhedstjek


Øjne - Hønsenes øjne bør være fri for pus, helt åbne og klare.


Kam - Kammen bør være fast, og knaldrød hvis hønen er i æglægningsalder. Unge høns har en blegere kamfarve.


Møg - Hønsemøget bør være fast og mørkebrunt med en smule hvid. 10% af hønsemøget vil være tyndere i det. Dette er ganske normalt og er kun et tegn på, at hønens tarm renser ud.


Fjer - Medmindre hun skifter fjerdragt, bør hønens fjer være blanke og hele. Hvis der er nogen huller i fjerdragten eller fjerene ser usoignerede ud, kan dette være tegn på problemer.


Kro - Kroen bør være tom om morgenen, når du først lukker dine høns ud af huset. En fuld kro på dette tidspunkt, kan være tegn på at den er tilstoppet.


Hønsefødder og ben - Du bør se ben og fødder efter for kalk. De bør være glatte og ikke have nogen form for fortykkelse eller løftede skæl. Hvis de har det, kan det være tegn på kalkben.Relaterede produkter

Kundebilleder

Kommentarer Leave a comment

Der findes endnu ingen kommentarer