Begrænset tilgængelighed som følge af høj efterspørgsel. Se venligst vores side med lager information for at finde flere oplysninger.

Gardenia-kollektionen

Vi introducerer en ny limited edition kollektion af designerhundesenge i 5 signaturprints inspireret af vores hundekammeraters foretrukne steder at gå ture, snuse og lege i - sommerhaven.
Filtre
Prisklasse
Indtast en min. og max. pris eller brug slideren.
kr
 
 
kr
Størrelse
Sengetype
Farve
Print
Nulstil
Ansøg
589,00 kr.
Vi tjekker vores lagerbestand…
439,00 kr.
Vi tjekker vores lagerbestand…
439,00 kr.
Vi tjekker vores lagerbestand…
du har set 3 af 3 produkter
Læs mere

Sommerhaven sover

Omlets Gardenia-kollektion med designer hundesenge finder inspiration fra de indviklede mønstre og delikate blomster i en blomstrende sommerhave. De dristige farver af sødt duftende blomster, den beroligende summen af bier, der bærer nektar tilbage til deres stade, og det bløde klap af poter mod en solbeskinnet terrasse fremkalder alle en følelse af komfort og glæde, ligesom forholdet mellem os og vores hundeledsagere.

4 grunde til at du har brug for en seng fra Gardenia-kollektionen

  1. Tilpas: Omlets designer hundesenge lader dig tilpasse din hundeseng, så den matcher dit hjems interiør, samtidig med at den afspejler både din og din hunds personlighed. Få matchende hundesnor, halsbånd eller møgpose-beholder for at fuldende looket.
  2. Komfort: Vores memoryskum seng med støttekant, den pudefyldte rede-seng eller den ekstra fyldige pudeseng - uanset hvilken seng du vælger, kan vi love uovertruffen komfort og søvnfremkaldende støtte.
  3. Vaskbar: Når det handler om hundesenge, kan vi godt lide at gøre dit liv nemt. Derfor har vi skabt alle vores hundesenge med aftagelige og maskinvaskbare betræk. Du skal blot lyne betrækket af sengen og smide det i vaskemaskinen for nemt at rense snavs og lugt væk.
  4. Bæredygtig: Hvert sengetæppe fra Gardenia-kollektionen er lavet af 100% genbrugt flaskestof, der er gennemtænkt vævet ind i komfortable og holdbare materialer. Godt for din hund og godt for planeten!

Uendelige muligheder for at personliggøre

At skabe den ultimative komfort for din hund betyder at personliggøre drømmende søvnløsninger, der er specifikke for dens behov. Otimer din hunds søvn med et blødt og hyggeligt hundetæppe for at få den ekstra varme eller hygge i dens soverum ved at placere dens seng i et hundebur. Hos Omlet tror vi på, at hvor din hund sover, betyder noget, så vi skaber produkter, der betyder mest for den.

Fremhæv med tilbehør

Tilbehør gør alting bedre - især hundeture! Gardenia Sage-, Gardenia Porcelain- og Prism Kaleidoscope-prints fås også i matchende halsbånd, hundesnore og møgpose-beholdere, smukt udformet med det samme bæredygtige stof i kombination med unikke æblelæderdetaljer.

Sådan bringer Omlet dig tættere på din hund

Som kæledyrsforældre ved vi, at vores hunde ikke er hele vores verden, men for dem er vi den eneste verden, de kender. Vi spurgte om, hvordan vi kunne frembringe en følelse af den fælles glæde på en måde, som både hvalpe og mennesker kunne omfavne. Gardenia er ikke kun et designermønster, der ser godt ud i dit hjem og under din sovende hund. Disse signaturprints er påmindelser om den forbindelse og glæde, som vi er privilegerede at dele med dem, der elsker os mest.