Begrænset tilgængelighed som følge af høj efterspørgsel. Se venligst vores side med lager information for at finde flere oplysninger.

Freestyle - Artist-sættet - 2,15 m til 2,60 m

Vi tjekker vores lagerbestand…

4.250,00 kr.

Omlets Freestyle kattetræ er et robust gulv-til-loft kattelegesystem, der kan tilpasses, så det passer til dine katte og dit hjem. Vælg mellem en bred vifte af sjovt, praktisk og holdbart tilbehør for at skabe et kattetræ-system, der opmuntrer dine kæledyr til at udleve deres naturlige instinkter for at kradse, hoppe, klatre og lege.

Da vi udfordrede vores Omlet-designere til at skabe et Freestyle-kattetræ, der var forankret i din kats medfødte lyst til at give og modtage, vidste vi, at vi bad om meget. En gavegiver er trods alt som en kunstner - kreativ i deres bestræbelser og dedikeret til alt, hvad de gør. Så vi tog tilbehøret fra andre præ-tilpassede kattetræer, for at inkludere sisal-kradsestangen, plantepotten og holderen og bambuspolstret trin, og tilføjede disse ekstra dele, der fremmer det kunstneriske hos ethvert gaveelskende kattedyr i Artist-kattetræet.

Tilpas Artist-sættet i vores sjove konfigurator eller find ud af mere om Freestyle kattetræet her.

Kundebilleder

Verificerede Anmeldelser

Freestyle - Artist-sættet - 2,15 m til 2,60 m

5 stjerner:

4 stjerner:

3 stjerner:

2 stjerner:

1 stjerne: