Begrænset tilgængelighed som følge af høj efterspørgsel. Se venligst vores side med lager information for at finde flere oplysninger.

Dog Walk-sæt - Stort - Prism Kaleidoscope

Vi tjekker vores lagerbestand…

347,00 kr.
312,30 kr.

Sættet indeholder matchende hundehalsbånd, hundesnor og møgpose-beholder.


Kollektion i begrænset antal, inspireret af sommerhaven
Her er Gardenia-kollektionen af designer hundesenge, der er inspireret af en engelsk landhave om sommeren. Ligesom vores forhold til vores hundekammerater er denne limited edition-kollektion forankret i leg og glæde. Naturen har ligesom hunde brug for lidt pleje og en masse kærlighed, og giver til gengæld uendelig glæde og komfort.

Omlets eksklusive signaturprints
De dristige farver og det geometriske mønster på Prism Kaleidoscope-printet spiller på glæden i at tilbringe tid udendørs sammen med din hund. De slående nuancer af pink, grøn og fersken er blandet sammen for at give den perfekte repræsentation af hundeselskab - finurligt, slående og for evigt.

Tilbehør, der fremhæver
Tilbehør gør alt bedre - især hundeluftning! Giv din hund sin helt egen signaturstil ved at matche dens hundesnor, halsbånd og møgpose-beholder i samme print eller mønster. Vælg et af de tre Gardenia-designs for at give jeres eventyr sammen et strejf af en duftende og lækker grøn sommerhave.


Kundebilleder

Verificerede Anmeldelser

Dog Walk-sæt - Stort - Prism Kaleidoscope

5 stjerner:

4 stjerner:

3 stjerner:

2 stjerner:

1 stjerne: