Begrænset tilgængelighed som følge af høj efterspørgsel. Se venligst vores side med lager information for at finde flere oplysninger.

Dog Walk-sæt - Lille - Gardenia Sage

Vi tjekker vores lagerbestand…

347,00 kr.
312,30 kr.

Kollektion i begrænset antal, inspireret af sommerhaven
Her er Gardenia-kollektionen af designer hundesenge, der er inspireret af en engelsk landhave om sommeren. Ligesom vores forhold til vores hundekammerater er denne limited edition-kollektion forankret i leg og glæde. Naturen har ligesom hunde brug for lidt pleje og en masse kærlighed, og giver til gengæld uendelig glæde og komfort.

Omlets eksklusive signaturprints
Gardenia Sage er inspireret af forårsblomstens dristige farver med følelsen af, nysgerrigt at snuse til spirende kornblomster og jage sommerfugle rundt i en lækker grøn have. Se hele Omlets limited edition-kollektion af designer hundesenge nu, inklusive matchende hundesnore, halsbånd og møgpose-beholdere.

Tilbehør, der fremhæver
Tilbehør gør alt bedre - især hundeluftning! Giv din hund sin helt egen signaturstil ved at matche dens hundesnor, halsbånd og møgpose-beholder i samme print eller mønster. Vælg et af de tre Gardenia-designs for at give jeres eventyr sammen et strejf af en duftende og lækker grøn sommerhave.


Ping os et billede

Vi vil rigtig gerne se din Omlet-opsætning.

Upload dine egne billeder
Omlet Table

Verificerede Anmeldelser

Dog Walk-sæt - Lille - Gardenia Sage

5 stjerner:

4 stjerner:

3 stjerner:

2 stjerner:

1 stjerne: