Begrænset tilgængelighed som følge af høj efterspørgsel. Se venligst vores side med lager information for at finde flere oplysninger.

Betræk til rede-seng til hunde - Lille - Honeycomb Pollen

Vi tjekker vores lagerbestand…

219,00 kr.

Kollektion i begrænset antal, inspireret af sommerhaven
Her er Gardenia-kollektionen af designer hundesenge, der er inspireret af en engelsk landhave om sommeren. Ligesom vores forhold til vores hundekammerater er denne limited edition-kollektion forankret i leg og glæde. Naturen har ligesom hunde brug for lidt pleje og en masse kærlighed, og giver til gengæld uendelig glæde og komfort.

Omlets eksklusive signaturprints
Det forunderlige mønster i Honeycomb Pollen-designet henter inspiration fra bikubens forunderlige skønhed og varmen fra en solbeskinnet pels. Det specielt vævede jacquardmateriale tilføjer en luksuriøs følelse, hvilket giver din hund en endnu mere behagelig lur.

Giv din hund en frisk seng
Et ekstra betræk til din rede-seng til hunde er den perfekte måde at give din hund noget rent og friskt at sove på, uanset om du ændrer stilen helt eller vasker mudrede poteaftryk af dit nuværende betræk.

Inkluderer kun sengetæppet. Indlæg medfølger ikke. Bemærk, at dette betræk kun passer til din rede-seng, hvis den har et broderet Omlet-logo foran på sengen. Hvis din rede-seng har Omlet-logoet på en taleboble-etiket, skal du vælge et andet betræk.

Kundebilleder

Verificerede Anmeldelser

Betræk til rede-seng til hunde - Lille - Honeycomb Pollen

5 stjerner:

4 stjerner:

3 stjerner:

2 stjerner:

1 stjerne: