Begrænset tilgængelighed som følge af høj efterspørgsel. Se venligst vores side med lager information for at finde flere oplysninger.

Betræk til pudeseng til hunde - Zoomies - Medium

Vi tjekker vores lagerbestand…

329,00 kr.
Inspireret af deres drilske opførsel

Mudrede tæpper. Affald overalt. Men se på det ansigt. De øjne. Vi ville ikke ændre noget. Hvordan kan vi mon fortælle historien om den fantastiske kærlighed og nogen gange græmmelse, der følger med at være hundeforælder? Med Mischief-kollektionen fejrer vi den 'rysten på hovedet i fortvivlelse'-glæde, som kun hundeelskere forstår.

Signaturprints eksklusivt designet af Omlet

Dette hektiske, grafiske print i jordfarver går i potesporene på de usynlige spor, din hund følger, når de løber og svinger rundt. Årstidsbestemte nuancer af okkerfarver og chartreuse balancerer perfekt når din hund zigzagger rundt omkring.

Giv din hund en frisk og ren seng

Et ekstra betræk til din pudeseng til hunde er den perfekte måde at give din hund en frisk seng at sove i, uanset om du skifter betræk eller vasker mudrede poteaftryk af dit nuværende betræk.

Dette produkt er kun sengebetrækket. Indlæg medfølger ikke. Dette betræk er kun kompatibelt med den nyere form på pudesengen til hunde. Dobbelttjek, at betrækkets design passer til den seng, du har.

Kundebilleder

Verificerede Anmeldelser

Betræk til pudeseng til hunde - Zoomies - Medium

5 stjerner:

4 stjerner:

3 stjerner:

2 stjerner:

1 stjerne: