Begrænset tilgængelighed som følge af høj efterspørgsel. Se venligst vores side med lager information for at finde flere oplysninger.

Betræk til pudeseng til hunde - Lille - Honeycomb Slate

Vi tjekker vores lagerbestand…

139,00 kr.

Kollektion i begrænset antal, inspireret af sommerhaven
Her er Gardenia-kollektionen af designer hundesenge, der er inspireret af en engelsk landhave om sommeren. Ligesom vores forhold til vores hundekammerater er denne limited edition-kollektion forankret i leg og glæde. Naturen har ligesom hunde brug for lidt pleje og en masse kærlighed, og giver til gengæld uendelig glæde og komfort.

Omlets eksklusive signaturprints
Honeycomb Slate kombinerer bikagens naturligt delikate symmetri med hårdførheden af metamorfe sten, og leder tankerne mod smukt detaljerede terrassefliser, hvor din hund kan hvile i solen, snuse luften og se de summende bier flyve forbi.

Giv din hund en frisk seng
Et ekstra betræk til din pudeseng til hunde er den perfekte måde at give din hund noget rent og friskt at sove på, uanset om du ændrer stilen helt eller vasker mudrede poteaftryk af dit nuværende betræk.

Inkluderer kun sengetæppet. Indlæg medfølger ikke. Bemærk, at dette betræk kun passer til din pudeseng, hvis den har et broderet Omlet-logo foran på sengen. Hvis din pudeseng har Omlet-logoet på en taleboble-etiket, skal du vælge et andet betræk.

Kundebilleder

Verificerede Anmeldelser

Betræk til pudeseng til hunde - Lille - Honeycomb Slate

5 stjerner:

4 stjerner:

3 stjerner:

2 stjerner:

1 stjerne: